Vášnivý polibek u vína! Dara Rolins cukruje na dovolené s Nedvědem

12. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Dara Rolins (Zdroj: Profimedia)

Dara Rolins si užívá sluníčka v teplých krajinách se svým partnerem Pavlem Nedvědem. Pár si nedávno pořídil společný dům v Itálii a z ní poslal fanouškům zamilovaný pozdrav. Jejich polibek na večeři zachytila Dařina dcera Laura.

„Do rodinného alba vyfotila Lola Homolová,“ popsala Dara dva snímky z dovolené. Na prvním je zachycena nenalíčená či pouze s jemným make-upem, jak před obličejem drží sklenku červeného vína. Na druhé fotce je už zvečněna při polibku se svým přítelem Pavlem Nedvědem. Ten má s Laurou, již má Dara se zpěvákem skupiny Wohnout Matějem Homolou, velmi dobrý vztah.

Nedávno ale mladičká blondýnka vyvolala pozdvižení. Na večírku se šestnáctiletá Laura opila tak, že se o ni začali kamarádi bát. Situaci musel jet zachránin tatínek. „To bylo vtipný. Ve dvě ráno za mnou přišlo do postele několik teenagerů a cloumali se mnou: ‚Pane Homolo, Laura nedýchá.‘ Já jsem se sbalil a jel jsem na chatu, taková klasika – mladí měli mejdánek,“ popisoval muzikant Blesku.

Když se zrovna neprobírá Dařin vztah s Nedvědem nebo Lauřina kocovina, řeší se především zpěvaččin vzhled. Dara nedávno na klinice podstoupila facelift. Na tom by asi vzhledem k její oblibě v plastických a kosmetických úpravách nebylo nic divného, jenže její fotografie před zákrokem zveřejnil na sociální síti lékař, který ji operoval. To se samozřejmě jednapadesátileté hudebnici nelíbilo.

Rekonvalescence byla navíc dlouhá, trvala tři měsíce. „Měla jsem tříměsíční, nedobrovolnou, ale logicky nutnou přestávku a myslela jsem, že mi z toho jebne,“ napsala zpěvačka na svou sociální síť. Výsledek je ale skvělý a Dara (znovu) omládla.

Celebrity - další články

Doporučujeme