Dara Rolins: Po faceliftu jsem ztratila kondičku i svalovou hmotu

21. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (Instagram Dara Rolins)

Jednapadesátiletá Dara Rolins vypadá na svůj věk famózně. Přeci jen neustále sportuje, miluje zdravé jídlo a celkově vyznává zdravý životní styl. Jenže když po nedávném faceliftu musela se sportem na několik měsíců přestat, podepsalo se to na její fyzičce i duši.  

Zpěvaččin estetický zákrok se stal hlavním tématem celého Česka. Někteří zpěvačku i dnes kritizují a tvrdí, že si není podobná, jiní zase říkají, že vypadá lépe než kdykoliv předtím. Samotná Dara se několikrát vyjádřila, že ji nezajímají žádné komentáře, ať už pozitivní nebo negativní, ale nakonec se přeci jen k tématu několikrát vrátila a na komentáře reagovala.

Když navíc ve svém blogu zmínila, že pokud žena místo spodního prádla dostává kuchyňské hrnce, měla by jít na facelift, rozohnila si tím ženské pokolení. „Tak to už přeháníte, paní Rolinsová! Můj muž mi vybavil celou kuchyň a facelift opravdu nepotřebuju. Vaření je nás jazyk lásky,“ napsala tehdy jedna ze sledujících. I když zpěvačka myslela tvrzení spíše jako vtip, většině žen to vtipné nepřišlo. „Z Dary je Dagmar Havlová a já tedy raději zůstanu sama sebou,“ napsala další uživatelka instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara rozhořčené komentáře neřeší a dál informuje o své cestě k plné rekonvalescenci obličeje. Na svých sociálních sítích se rozpovídala o tom, jak bylo pro ni těžké omezit sportovní aktivity po operaci. „Měla jsem tříměsíční, nedobrovolnou, ale logicky nutnou přestávku a myslela jsem, že mi z toho jebne,“ napsala zpěvačka. Dále také vysvětlila, že tím přišla o kondičku a svalovou hmotu, nicméně se nevzdává a znovu na sobě postupně maká. „Jde to ztuha, ovšem ty endorfiny za to stojí! Zkratky prostě nefungují,“ dodala závěrem.

Celebrity - další články

Doporučujeme