Náhoda, která zachránila život: Pavel Vítek musel po koncertu na operaci srdce

22. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Pavel Vítek. (Foto: Profimedia)

Mělo to být běžné vystoupení, ale nakonec šlo o život. Štěstí v neštěstí zažil zpěvák Pavel Vítek, když v rámci koncertu narazil na svého doktora Petra Neužila. Kardiologovi se nezdálo, jakým stylem Vítek zpíval a doporučil mu urychleně lékařskou kontrolu. Po ní zpěvákovi zjistili vážný zdravotní problém a dokonce skončil na operaci.

Běžné vystoupení se tedy změnilo v pravděpodobně nejšťastnější moment v životě Pavla Vítka. Ten se totiž po odzpívání na akci Anděl mezi zdravotníky dozvěděl, že s ním není zdravotně něco v pořádku. „Po vystoupení za mnou pan profesor přišel do šatny s tím, ať se u něj co nejdřív objednám, protože na tom, jak jsem zpíval koncovky, se mu něco nelíbilo,“ svěřil se Blesku zpěvák.

Vítek situaci nepodcenil a bez otálení se dostavil na kontrolu. Zpěvák nejdříve očekával, že únava a zadýchávání souvisí s jeho věkem, ale pravda byla mnohem děsivější. Sympatický pěvec se dozvěděl, že musí urychleně na operaci srdce. „Nebylo na co čekat! Jednalo se o reoperaci, takže jsem byl klidnější než poprvé. Dostal jsem termín pár dní po kontrole, tak ani nebyl čas o tom dlouze přemýšlet,“ vysvětlil hrozivý moment.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pavel Vítek (@pavelvitekofficial)

Nyní už je Pavel doma a věnuje se rekonvalescenci po náročné operaci srdce. „Janis se o mě fantasticky stará, jezdil za mnou neustále do nemocnice a rozmazloval mě všemožnými dobrotami,“ vychválil zpěvák svého manžela Janise Sidovského. „Taky na něm zůstala starost o mou milovanou zahradu. Já maximálně sedím na lavičce a komanduji ho, co je třeba udělat… A zjistil jsem, že mi to docela jde!“ dodal se smíchem na závěr.

Celebrity - další články

Doporučujeme