Přes 150 plastických operací! Nejstarší lidské Barbie to nestačí a plánuje další

23. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Rachel Evans. (Foto: Profimedia)

Třiapadesátiletá Rachel Evans si dala životní misi – stát se lidskou Barbie. Za svůj sen zaplatila v přepočtu přes milion korun a nehodlá přestat. Podle vlastních slov hodlá pokračovat alespoň do osmdesáti let.

Někteří štíhlou blondýnku považují za blázna, ostatní fascinuje a sledují její příběh na sociálních sítích. Rachel se netají tím, že pro svůj sen udělá cokoliv. Má za sebou přes 150 plastických operací a touží po dalších. Ráda by se totiž stala dokonalým vyobrazením panenky Barbie. I když milovnice růžové barvy vypadá na první pohled bezstarostně, skutečnost je jiná.

Rachel spadla do deprese, když jedno z dvojčat porodila mrtvé. Postupem času na tom byla tak špatně, že i její dlouholetý vztah smutnou událost nepřekonal a nakonec se rozpadl. Stala se matkou samoživitelkou, začala na sobě pracovat, aby vše zvládala a v momentě, kdy už se cítila lépe, spáchala sebevraždu její sestra. To vše vyústilo v anorexii a další zdravotní problémy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Barbie Parody ~ Rachel Evans (@rachel_evans_bikini)

Byly to právě plastické operace a cíl stát se legendární Barbie, které blonďatou influencerku dostaly z temnoty svého osudu. Třiapadesátiletá Rachel denně naběhá přes 12 kilometrů a ve fitku je jako doma. Celý proces završuje speciální dieta zahrnující hlavně kuře s rýží. Zajímavostí je, že se stala jednou z prvních žen nad 35 let na britské kulturistické scéně a je držitelkou několika kulturistických titulů. Pravidelně inspiruje svým příběhem ostatní ženy a dále si jde za svým snem.

Celebrity - další články

Doporučujeme