Tori Spelling převedla luxusní postavu. Věřili byste, že porodila pět dětí?

4. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Tori Spelling (Zdroj: Profimedia)

Málokdo by uvěřil, že americká herečka Tori Spelling přivedla na svět pět dětí. Před pár dny totiž převedla svou perfektní postavu v odvážných plavkách na pláži v Malibu. Jednapadesátiletá Tori má za sebou letité trable s manželem Deanem McDermottem a nyní to dokonce vypadá na rozvod.

Představitelka Donny Martin z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 to nemá zrovna lehké. Po osmnácti letech manželství požádala o rozvod a začíná si zvykat na život svobodné matky. Právě proto si odskočila od dětí na pláž v Malibu, kde si s kamarádkou Laurou Rugetti užila letní den. Zahraniční tisk spekuluje o tom, že herečka užívá hubnoucí prostředek Ozempic, ale úbytek na váze může mít na svědomí i bolestivý rozpad manželství.

Manželé spolu mají pět dětí, a sice Liama Aarona, Stellu Doreen, Hattie Margaret, Finna Daveyho a Beaua Deana. Spelling se nedávno nechala slyšet, že se s manželem snažili děti chránit před vlivem jejich osobních problémů, ale zapomněli u toho myslet na svůj vlastní vztah. Již nyní je patrné, že proces rozvodu bude zdlouhavý.

Jak to bude s majetkem, to se zatím neví. Manželé v minulosti několikrát veřejně přiznali, že se pohybují na pokraji bankrotu. To šokovalo celý svět, jelikož Tori pochází z jedné z nejbohatších rodin v Hollywoodu. Do tisku také pronikly informace o tom, že dlouhý čas herečka bydlela u známých, v levných motelech a loňské léto trávila s potomky v karavanu. Nyní Spelling údajně žije v pronajatém domě s pěti ložnicemi v San Fernando Valley.

Celebrity - další články

Doporučujeme