Tomáš Vartecký se oženil s novou partnerkou. Annu K. přitom v minulosti požádal o ruku několikrát

24. září 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Anna K. a Tomáš Vartecký (Zdroj: Profimedia)

Nedávné události v životě hudebníka Tomáše Varteckého přinesly mnoho emocí. Zpěvačka Anna K., která s ním prožila 27 let, se ještě nedávno těšila na svatbu se svým dlouholetým partnerem. Ještě v březnu o ní dokonce mluvila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Vartecký si ale podle informací deníku Blesk o víkendu vzal svou novou partnerku Martinu, se kterou je jen několik měsíců.

Pro Annu K. to znamená další ránu poté, co její plánovaná svatba skončila rozchodem. O ruku byla přitom požádána již třikrát, ale k svatbě se pár dosud neměl. Zpěvačka nedávno sdílela své pocity na sociální síti, kde otevřeně přiznala, že se její cesty s Varteckým po 27 letech rozešly.

Uvedla, že navzdory všem nástrahám, které spolu po léta zvládali, poslední roky nebyly pro nikoho z nich snadné. „Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden.
Poslední roky ale nebyly lehké ani pro jednoho z nás. Život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat, já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla, a nestačilo to,napsala zpěvačka, která musela boj za svůj vztah vzdát.

Varteckého svatba se údajně konala o víkendu v Mečově na Náchodsku a byla neformální. S novou partnerkou Martinou se zasnoubili asi dva týdny poté, co se poznali. „Tomáš si chtěl Martinu vzít, co nejdříve to půjde. Martina měla v tu dobu dokonce ještě přítele. Měla ho i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už je to tedy konečně expřítel, řekl zdroj Blesku.

Celebrity - další články

Doporučujeme