To je výhled! Daniela Peštová se ukázala v plavkách

20. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Daniela Peštová (Zdroj: Profimedia)

Daniela Peštová tráví poslední dny se svým partnerem u moře. O střípky z dovolené se dělí s lidmi, kteří ji sledují na sociálních sítích. Přidala dokonce i snímek, na němž je vidět detail její štíhlé postavy.

Třiapadesátiletá topmodelka Daniela Peštová ukázala na svém instagramu fotografie, na nichž ukazuje, jak tráví léto. Samozřejmě jsou její dny plné moře, sluníčka a horkého písku. Kromě samotného koupání si užívá i výhled na rozvířené vlny, dokonce spatřila i delfíny. S partnerem Pavolem Haberou hraje tenis a dopřávají si i dobré jídlo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Se vším se Peštová pochlubila se svými sledujícími. Dokonce jedné fanynce prozradila, jak si postavu udržuje. Žádný rychlý recept na hubnutí ale neposkytla. „Staré známé – dobrá strava, dostatek pohybu. V létě je to mnohem snazší,uvedla. Topmodelka nebyla nikdy na žádné plastické operaci a nepije alkohol. Ráda vaří a o své tělo se stará, aby ho udržovala zdravé.

Peštová před pár dny čelila kritice kvůli očkování. Vlny nenávistných komentářů se dočkala kvůli šíření osvěty o viru HPV a očkování proti němu. „Že je očkování kontroverzní téma, které nebude každému po libosti, jsem věděla. Co jsem netušila, je, jak rozohněnou debatu moje příspěvky na téma očkování a HPV rozpoutají,“ svěřila se. Proto poprosila odborníka, aby se k tematice vyjádřil na videu.

Celebrity - další články

Doporučujeme