Stárne snad pozpátku? Herečka Kate Beckinsale vypadá v padesáti úžasně

9. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kate Beckinsale (Zdroj: Kate Beckinsale instagram)

Britská herečka Kate Beckinsale, kterou si můžete pamatovat hlavně z filmové série Underworld, brzy oslaví jednapadesáté narozeniny. Tento věk by však slavné brunetce nikdo netipoval. Samotná Kate se cítí sexy a ráda to prezentuje na svých sociálních sítích.

Start letošního roku nebyl pro herečku zrovna nejšťastnější. Přišla totiž o nevlastního otce, se kterým měla krásný vztah. Roy Battersby zemřel na mrtvici, ale zároveň se potýkal se dvěma typy rakoviny. Kate nedlouho poté skončila v nemocnici. „Strávila jsem šest týdnů v nemocnici v důsledku Mallory-Weissova syndromu. Neustále jsem zvracela a krvácela,“ popsala hororový zážitek herečka.

Syndrom způsobuje podélné trhliny ve sliznici jícnu. Kate se nechala slyšet, že nemoc se projevila kvůli stresu z celého roku. Fanoušky v té době vyděsila fotografií, na které se vyloženě ztrácela před očima. „Tohle už není zdravé! Vždyť jste jako zombie!? Co se děje, Kate?“ napsala jedna z uživatelek instagramu. V podobném duchu se nesly i další komentáře.

Kate Beckinsale (Zdroj: Kate Beckinsale instagram)

Kate se v té době kritika dotkla a vysvětlila, že se snaží zvládnout hned několik životních ztrát a není to lehké. Naštěstí se herečka v následujících měsících zaměřila na své zdraví a nyní vypadá přímo fantasticky. Beckinsale je na svůj věk hrdá a pravidelně to na sociálních sítích ukazuje. Pár dnů zpět sdílela fotky a video v bikinách, kterými nadchla nejen své fanoušky.

Celebrity - další články

Doporučujeme