Slováčková v slzách: Konečně jsem našla kvalitní paruku a cítím se dobře

27. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Anička Slováčková (Zdroj: Anička Slováčková instagram)

Anička Slováčková boj s rakovinou před veřejností netají. Naopak často sdílí průběh nemoci na sociálních sítích, kde se ukazuje i v těch nejhorších momentech. Herečka tím inspiruje nejen fanoušky, ale také lidi, kteří s nemocí rovněž zápasí.

Anička nedávno na instagramu ukázala pár fotek, na kterých jí přítel holí hlavu. „V poslední době na mě vyskakují furt jen šílenosti ze světa a přehršle smutných zpráv, tak vám sem hodím dvě fotečky pro lepší náladu,“ zavtipkovala Slováčková a připsala, že už nikdy nenechá svého přítele převzít roli kadeřníka. Na fotkách má Anička oholené jen části hlavy a je poznat, že s přítelem se doma nenudí.

V další sérii fotek se zase dcera Dády Patrasové rozpovídala nad tím, jak je pro člověka při boji s rakovinou těžké najít ideální paruku. „Poprvé v životě jsem si zamilovala paruku, protože jsem  v ní byla najednou zase já,“ svěřila se a pokračovala: „Až jsem uronila slzu. Mám trochu pokoj v duši a cítím se hrozně moc dobře,“ dodala ještě Slováčková.

Anička Slováčková (Zdroj: Anička Slováčková Instagram, Profimedia)

Ve stejné paruce vyrazila se svou fenkou Jindřiškou na zvířecí akci. Herečka se netají láskou ke zvířatům, sama má totiž doma ještě kocoury FilipaAlexe, takže když může podpořit kvalitní granule nebo pomoci zvířatům, udělá to. Anička sice působila trochu unaveně, ale jinak jí to velmi slušelo. Zvolila volnější oblečení, přesněji řečeno růžový rolák, bílou sukni se vzorem a tenisky.

Celebrity - další články

Doporučujeme