Michaela Kuklová promluvila o rakovině: Čekám na výsledky magnetické rezonance

27. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Michaela Kuklová (Zdroj: Profimedia)

Únor 2020 přinesl Michaele Kuklové smutnou zprávu, diagnostikovali jí totiž rakovinu prsu. Naštěstí lékaři zasáhli včas a následné odstranění obou prsů herečce zachránilo život. I když pravidelné preventivní prohlídky dopadly skvěle, bez hormonální léčby se herečka zatím ještě neobejde.

Kuklová se svěřila Blesku, že je z dalších výsledků nervózní. „Ťukám na všechno dřevo, doposud bylo všechno v pořádku. Teď čekám na výsledky magnetické rezonance, tak jsme trochu nervózní, protože už by měly být. Vždy to jsou nervy, ale věřím, že všechno bude dobrý.“ Herečka také dodala, že chodí na kontroly pravidelně jednou za půl roku, poslouchá nejen lékaře, ale také své tělo.

V rámci rozhovoru přiznala, že kvůli hormonům, které musí brát ještě do března příštího roku, pociťuje mnoho vedlejších účinků. „Čelím tomu dobře, protože vše je v mírné formě. Když mám jít dopodrobna, tak je to zhoršení zraku, sluchu, počínající artróza…,“ nechala se slyšet Michaela s tím, že hormony zbavují její tělo estrogenu. „Když žena nemá v těle estrogen, rychleji stárne. Kdybych neměla maminčiny geny, tak to bude všechno vypadat trochu jinak. Nechci si to připouštět, cítím se hrozně mladě, vitálně a hlavně žiju,“ uzavřela téma.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official)

I když má Michaela pocit, že rychleji stárne, na svůj věk vypadá víc než dobře. Herečka v dubnu oslavila šestapadesáté narozeniny a její vzhled by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Nedávno jsme vás informovali o dovolené v Římě, kam vzala Míša svou maminku. Hned bylo jasné, po kom vlastně ty fantastické geny zdědila.

Celebrity - další články

Doporučujeme