Ryan Reynolds: Dnešní rodiče jsou oproti minulosti příliš hodní

22. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Ryan Reynolds (Foto: Profimedia)

Ryan Reynolds se na nedávné konferenci HubSpot INBOUND 2024 podělil o své názory na moderní rodičovství a porovnal ho se svou vlastní výchovou. Podle Reynoldse jsou dnešní rodiče mnohem „měkčí“ ve srovnání s přísnějším přístupem, kterému byl vystaven on sám v dětství. Popsal své vyrůstání jako improvizovanou vojnu, kde bylo zvykem na děti křičet a tvrdě je vést​. Informoval o tom People Magazine.

Reynolds, který vychovává čtyři děti se svou ženou Blake Lively, uvedl, že dnešní rodiče mají přístup k nespočtu zdrojů, které je vedou k větší empatii a laskavosti při výchově. Přiznal, že i on sám se musel naučit, jak zvládat své emoce. Dokonce absolvoval workshopy zaměřené na řešení konfliktů, což zásadně změnilo jeho přístup​.

Ačkoli Reynolds připustil, že občas dosáhne hranice svých rodičovských schopností, uvědomuje si, že jeho děti nezdědily jeho pocity nedostatečnosti, které zažívá již od dětství, protože vyrůstají v podmínkách mnohem pohodlnějších podmínkách. Dodal také, že klíčovým faktorem pro zlepšení jeho přístupu k rodičovství byla podpora jeho manželky​.

Ryan Reynolds pravidelně otevřeně hovoří o rozdílech mezi minulostí a současností, pokud jde o výchovu dětí. Nedávno také přiznal, že dnešní rodiče často hledají rovnováhu mezi disciplínou a laskavostí. Navzdory tomu, že jeho výchova byla náročná, oceňuje moderní přístupy, které umožňují větší otevřenost a porozumění​.

Celebrity - další články

Doporučujeme