Láska v záři reflektorů: Zpěvačka Halsey a herec Avan Jogia jsou zasnoubeni

22. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Halsey, Avan Jogia (Foto: Profimedia)

Americká zpěvačka Halsey potvrdila své zasnoubení s hercem Avanem Jogia. Oznámení učinila 12. září 2024 na sociální síti X (dříve Twitter), kde opravila jeden z příspěvků, který ji označil za přítelkyni Avana, a místo toho uvedla, že je to její snoubenec​.

Pár, který spolu začal veřejně chodit v roce 2023, potvrdil svou romantickou vazbu po několika společných fotografiích a veřejných vystoupeních, včetně letošních MTV Video Music Awards. Halsey vyjádřila svou radost ze vztahu s Avanem a prohlásila, že je jejím nejlepším přítelem. Podle jejích vlastních slov je jejich vztah jedním z nejlepších, co kdy zažila, a každý den po boku Avana si velmi užívá. Navíc zmínila, jak se Jogia skvěle doplňuje s jejím tříletým synem Enderem​.

Spekulace o zásnubách začaly již během léta, kdy byla Halsey spatřena s výrazným prstenem na levé ruce během pikniku. Nyní se zdá, že spekulace se potvrdily a fanoušci netrpělivě čekají na další detaily o jejich svatbě​.

Jogia je známý především díky své roli v seriálu Victorious a dalších televizních projektech, jako jsou Orphan Black: Echoes a Now Apocalypse. Pár spolu sdílel nejen osobní, ale i profesionální momenty, například spolupracovali na reklamní kampani pro Halseyinu kosmetickou značku About Face.

Celebrity - další články

Doporučujeme