Rozhořčení fanoušci kritizují Hanychovou: Zapomněla totiž na jeden detail

22. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Agáta Hanychová (Foto: Profimedia)

Agáta Hanychová byla tak pohlcena emocionálním momentem, kdy se její dcera Mia loučila s mateřskou školkou, kam chodila nejen Agáta, ale i několik generací její rodiny, že zapomněla na jeden důležitý detail. Ten jí však rozhodně nezapomněli připomenout instagramoví sledující v komentářích.

A je to tady. Slzy tekly proudem. Ještě jednou mě to čeká, jaké štěstí! Ta stejná školka po několik generací v naší rodině. Děkuju. O slzách a všem někdy příště. Děkuju, mami,“ napsala k fotce své dcery Hanychová. Na fotografii má šestiletá Mia přes obličej velké srdíčko, protože otec Jakub Prachař si nepřeje sdílení fotek své dcery na sociálních sítích. Stejný zákaz udělil Hanychové i Jaromír Soukup, se kterým mají společnou dceru Rozárii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Uživatele instagramu Hanychová fotkou pohoršila, jelikož zakryla pouze obličej své dcery, ostatních dětí ne. „Ptám se jako rodič. Proč nezakrýváte obličeje i ostatních dětí? Nebo máte povolení od rodičů jejich fotky zveřejňovat?“ ptala se influencerky Terezie. Další uživatelka zase Agátu bránila. „Obličeje na fotkách se zakrývat nemusí. Podle nařízení MŠMT každý rodič na začátku školního roku podepisuje souhlas s GDPR, zda jeho dítě může být foceno. Pokud rodič nesouhlasí, dítě se třeba přikryje nebo odstoupí od hromadného focení,“ vysvětlila žena jménem Martina.

Ano, ale rodiče s tím musí souhlasit, podepisují souhlas,“ napsala svůj názor Lucie. „Pokud si dává fotku na svůj instagram, tak je to fotka osobní, ne školní,“ přidala se Petra. „Být tatínek Mii, tak si připadám jako blbec. Kdyby ta holčička byla vidět, rozhodně by to bylo mnohem hezčí,“ zareagovala fanynka Agáty. Modelka se již mnohokrát nechala slyšet, že ji zákaz sdílení fotek svých dětí irituje a dokonce ho párkrát porušila. To mělo samozřejmě své následky, jelikož zmínění otcové nemají s Hanychovou zrovna nejlepší vztahy.

Celebrity - další články

Doporučujeme