Bendigovi v AZ kvízu rozesmáli celé Česko! Roman Holý na ně dokonce natočil parodii

22. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jan Bendig, Marsell bendig, Roman Holý (Foto: Profimedia)

Jan Bendig se v poslední době potýká se samými neúspěchy. Ještě ani neutichl “moukový“ skandál a zpěvák čelí dalšímu trapasu. Když Česká televize pozvala oba bratry do slavného pořadu plného otázek na všeobecný přehled, pravděpodobně nikdo nečekal, že nevědomost bratrů vrátí již monotónní show do mysli celého národa.

„Za tohle chcete koncesionářské poplatky? Strašné!“ stěžoval si jeden z diváků na facebookové stránce České televize a mnoho dalších s ním souhlasilo. Tyto reakce inspirovaly Romana Holého, frontmana a producenta kapel J.A.R. a Monkey Business, který je známý svými vtipnými videi na instagramu. „Za dobrý pořad rád zaplatím zvýšené poplatky,“ napsal k parodii, kde do úst moderátora vložil otázky, kterými bratry vyloženě rozcupoval.

 

„Co otevíráme, když jdeme do domu nebo bytu?“ ptá se skrz ústa moderátora Roman a očekává odpověď začínající na písmeno D. Marsell odpovídá, že neví. „Jak se jmenuje postava, která má rohy, ocas, kopyto a bydlí v pekle?“ položil v rámci parodie otázku na písmeno Č Janu, ale ten také odpovídá, že netuší. Parodie obsahuje další vymyšlené otázky a nutno podotknout, že fanoušci Holého se smíchem za břicho popadají i dnes.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ROMAN HOLÝ (@roman_holy_original)

Holého dílo veřejnost ohodnotila jako epický počin, nicméně hudebně nadané bratry nyní diváci podle reakcí považují za velmi hloupé a podivují se, proč vlastně do pořadu šli. Česká televize udělala výborný tah, pořad je znovu populární a kluci se mohou v budoucnosti vykoupit třeba v pořadech Máme rádi Česko nebo Na lovu. Naděje přeci umírá poslední.

Celebrity - další články

Doporučujeme