Rostou! Nestárnoucí Marie Rottrová a její manžel poslali pozdrav z lesa

20. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Marie Rottrová. (Zdroj: Profimedia)

Legendární zpěvačka Marie Rottrová si užívá podzimní pohodu v přírodě. Po nějaké době ukázala i svého manžela Milana Říhu, s nímž vyrazila do lesa na houby.

Marie Rottrová se rozhodla užít krásný podzimní den a vyrazila s manželem Milanem Říhou do lesa na houby. A že rostou, dokazuje košík plný hub, s nímž se pár vyfotil. Svým fanouškům poslala nestárnoucí umělkyně prostřednictvím instagramu také vřelý pozdrav: „Moji milí, posílám všem pozdrav z dnešní krásné a úspěšné procházky po lese, napsala. Poděkovala také publiku v Přešticích, kde v pátek vystoupila. Zpěvačka tak i v 82 letech dokazuje, že má nejen vitalitu, ale i chuť podělit se o radosti běžného života se svými fanoušky.

Rottrová je od roku 2016 vdaná za podnikatele Milana Říhu, se kterým prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Seznámili se v roce 2004 díky zpěvaččině přítelkyni a textařce Jiřině Fikejzové. „Spojuje nás láska, vzájemný respekt a také to, že jsme oba rodinné typy, přiznala zpěvačka pro Revue iDnes. Svého o 15 let mladšího manžela vzala po více než desetiletém vztahu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marie Rottrová (@marierottrova_official)

Svatba dvojice proběhla 7. června 2016 vkostele v Neratově v Orlických horách. Rottrová přiznává, že ze vztahu s mladším mužem měla nejprve obavy, ale její manžel prý už od počátku věděl, že to bude navždy. Předtím byla zpěvačka vdaná dvakrát. Jejím prvním manželem byl hudebník Vlastimil Kučaj, se kterým má dva syny. Druhé manželství uzavřela s Čechoněmcem Georgem Burgersteinem.

Na pěveckém poli se Marie Rottrová chystá na velkolepý Vánoční koncert v pražské O2 aréně 22. prosince. Tam mimo jiné zazpívá Vánoční mši, kterou složil její otec Vladimír Rotter. Kromě toho nabídne své nejznámější hity, jako je Lásko, voníš deštěm nebo Řeka lásky. Na pódiu ji doprovodí Janáčkova filharmonie Ostrava a jako host vystoupí zpěvák Petr Němec.

Celebrity - další články

Doporučujeme