Romantika v Benátkách: Brad Pitt předvedl o 27 let mladší přítelkyni

1. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Brad Pitt (Zdroj: Profimedia)

Herec Brad Pitt opět překvapil svět, když se objevil na filmovém festivalu v Benátkách po boku své přítelkyně Ines de Ramon. Nešlo však jen o formální účast na červeném koberci. Pitt a Ramon přitáhli pozornost médií svým uvolněným chováním a vřelými gesty, které svědčí o tom, že jejich vztah je plný vášní. Tento pár se netají svou láskou, a to i navzdory věkovému rozdílu 27 let.

V Benátkách se v tu dobu vyskytovala i Angelina Jolie, se kterou má Pitt několik dětí. Herečka získala obdiv celých Benátek a dokonce osmiminutový potlesk vestoje za její nový snímek názvu Maria. Novináři měli fotoaparáty neustále v rukou, aby získali jakoukoliv interakci mezi bývalými manželi, ale ostrouhali na plné čáře. Internetový portál Page Six informoval, že program byl navržen tak, aby se Jolie s Pittem vůbec nepotkali. Přeci jen mezi nimi probíhá soudní spor a jejich děti se netají tím, že nechtějí mít se svým otcem nic společného, což ostatně potvrzuje i fakt, že si postupně odstraňují jeho příjmení.

Zdá se, že Brad si ze složité situace nic nedělá a užívá si románek na vzestupu, protože Ramon v poslední době doprovází herce na každé akci. Ines, která je návrhářkou šperků a bývalou manželkou herce Paula Wesleyho, si s Pittem rozumí nejen na osobní, ale i profesní úrovni. Spekulace o jejich vztahu se šíří už delší dobu, ale nyní je evidentní, že jde o vážnou věc.

Pitt byl v minulosti spojován s mnoha krásnými ženami, včetně Angeliny Jolie nebo Jennifer Aniston, ale podle blízkých zdrojů je vztah s Ramon pro něj osvěžující změnou po letech dramatických rozchodů a mediálních skandálů. „Brad je s Ines opravdu spokojený a užívá si každou chvíli s ní,“ uvedl jeden z přátel herce.

Celebrity - další články

Doporučujeme