Princezna Kate poprvé po ukončení chemoterapii na veřejnosti. I přes úsměvy byla vidět únava

12. října 2024·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Frekvence 1)

Princezna Kate Middleton se poprvé od ukončení chemoterapie ukázala na veřejnosti. Společně s manželem, princem Williamem odjeli do Southportu v Anglii, kde v červenci tohoto roku řádil útočník s nožem a zabil tři nevinné děti. Nejvíce pozornosti na sebe ale strhla právě Kate.

Princezna si dala několik měsíců pauzu od královských povinností, aby se plně mohla věnovat právě léčbě rakoviny. Absolvovala chemoterapii a královskou práci měl na starosti jen její manžel princ William. Postupně se ale do koloběhu zase vrací a jako první odjeli s budoucím králem Velké Británie do Southportu.

Tam 29. července došlo v jednom z tanečních studií k hromadnému pobodání dětí. Tři byly zabity a osm dětí bylo zraněno. Za útokem stál teprve sedmnáctiletý Axel Rudakubana z Rwandy a jak uvedl deník The Guardian, byl na místě zatčen a a obviněn ze tří vražd, deseti pokusů o vraždu a držení předmětu s čepelí. Královský pár přijel podpořit rodiny dětí a podle svých slov chtěla projevit „podporu, empatii a soucit s místní komunitou“.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kate na sobě měla dlouhý hnědý kabát, puntíkaté šaty ve vínové barvě, lodičky na nižším podpatku a decentní šperky. Vypadala nádherně, a i když úsměvy nešetřila, bylo vidět, že jí chemoterapie velmi vyčerpala. Je jasné, že po tak náročné léčbě bude muset hodně odpočívat, i přesto se ale chce, co nejdříve vrátit ke královským povinnostem. Sám palác ale uvedl, že všechno bude záležet na tom, jak jí je a podle toho se budou plány upravovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme