Před porodem plná radosti: Polonahá Veronika Kopřivová zachytila krásu mateřství

12. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Veronika Kopřivová (Zdroj: Profimedia)

Modelka Veronika Kopřivová se na prahu těhotenství nechala zvěčnit od profesionální fotografky. Umělecké fotky vznikly v devátém měsíci těhotenství a Veronika na nich oslavuje krásu ženskosti. Tento styl focení se stal populární mezi celebritami, které tímto způsobem zachycují nezapomenutelné momenty svého života, kterým těhotenství bezesporu je.

„9. měsíc. Jsme ve finále! Moje premiéra, kdy jsem se nechala polonahá zvěčnit. Vím, že plno z vás rádo tipuje a komentuje, tak pojďte. Co myslíte, holka/kluk?“ napsala influencerka k fotografii, na které pózuje sice nahoře bez, ale všechny oči jdou stejně směrem k těhotenskému bříšku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova)

Na instagramu se samozřejmě rozjela velkolepá tipovačka, kdy si většina lidí myslí, že Veronika přivede na svět chlapečka. Mnoho fanynek Veronice lichotí, že v devátém měsíci vypadá jako ony po vydatném obědě. Jedna ze sledujících věří, že to bude chlapeček, protože když žena čeká holčičku, sebere ji to údajně krásu. Další komentář to však shrnul přímo dokonale: „Ve finále je úplně jedno, co to bude, hlavně ať je miminko zdravé,“ napsala uživatelka instagramu.

Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra přivedla na svět již jedno dítě, dceru Ellu, kterou má s modelem Miroslavem Dubovickým. S tím již netvoří pár, ale vycházejí spolu kvůli dceři na jedničku. Nového potomka Veronika čeká s podnikatelem jménem Dominik Valko, o kterém toho zatím není mnoho známo.

Celebrity - další články

Doporučujeme