Andrej Babiš: Volby ukážou, jak Fialova vláda zklamala občany a jak je okradla

12. září 2024·Zprávy·Matěj Kašpar·Romana Navarová

Andrej Babiš (Zdroj: Frekvence 1)

Andrej Babiš, předseda hnutí ANO, se v rozhovoru pro Press klub věnoval nadcházejícím krajským a senátním volbám. Zdůraznil, že volby jsou důležité, protože reflektují názory voličů na současnou vládu. Podle něj se hnutí ANO snaží vrátit občanům to, co jim vláda Petra Fialy vzala. Zároveň zmínil, že lidé budou reagovat na aktuální ekonomické problémy.

„Voliči budou reagovat na to, jak se jim daří od nástupu nynější vlády. Jak ta vláda vlastně nesplnila nic, jak je zdanila, jak vlastně okradla důchodce, jak vlastně okrádá střední třídu, že vybrala za to období a vybere dokonce vládnutí 1428 miliard daní z našich kapes,“ uvedl politik.

Babiš také vyslovil přesvědčení, že voliči by mohli vnímat tyto volby jako referendum o vládní politice, což podle něj ovlivní jejich rozhodování. Zmínil, že ANO mělo v minulosti problém s vytvářením koalic, ale doufá, že nově kandidující strany by mohly být potenciálními partnery. Na závěr Babiš upozornil na důležitost zdravotnictví a kritizoval nedostatek pokroku ve státem podporovaných projektech, které byly započaty během jeho vlády.

Co dalšího Andrej Babiš v rozhovoru s Romanou Navarovou řekl? Poslechněte si nový Press klub.

Zprávy - další články

Doporučujeme