Po teroristické hrozbě se zpěvačka Taylor Swift vrací na koncertní šňůru

15. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Taylor Swift (Zdroj: Profimedia)

Americká zpěvačka Taylor Swift se dnes vrací na britská pódia, konkrétně na Wembley Stadium v Londýně, kde zahájí sérii pěti koncertů v rámci svého turné Eras Tour. Tyto koncerty mají zvláštní význam, protože jsou její první v Evropě poté, co byly její tři vystoupení ve Vídni minulý týden zrušeny kvůli odhalenému teroristickému plánu. Rakouské úřady zatkly tři mladíky, kteří plánovali útok inspirovaný Islámským státem.

I přes hrozbu se Swift rozhodla pokračovat v londýnských koncertech. Britská policie oznámila, že nic nenasvědčuje tomu, že by hrozba z Vídně měla dopad na koncerty v Londýně. Zároveň byla přijata mimořádná bezpečnostní opatření, aby se zajistila bezpečnost všech účastníků.

Starosta Londýna Sadiq Khan uvedl, že město se inspirovalo událostmi z roku 2017, kdy došlo k útoku během koncertu Ariany Grande v Manchesteru, a udělá vše pro to, aby bylo zajištěno, že koncerty Taylor Swift proběhnou bezpečně.

Swifties, jak se fanoušci zpěvačky nazývají, se na koncerty těší, a očekává se, že všech pět vystoupení bude naprosto vyprodaných. Předskokany Taylor Swift v Londýně budou Raye, Paramore, Suki Waterhouse, Holly Humberstone, Sofia Isella a Maisie Peters. V říjnu pak zpěvačku čekají Spojené státy a později Kanada.

Celebrity - další články

Doporučujeme