Patrik Hartl: Ve StarDance nejsem spisovatel ani režisér, ale jen Patrik Hartl

2. září 2024·Celebrity·Barbora Turková

Patrik Hartl a Tereza Prucková (Zdroj: Profimedia)

S tancem má spisovatel a režisér Patrik Hartl zkušenosti jen díky tanečním. Sám ale přiznává, že tam ho víc zajímaly holky než učení se kroků. Jak hodnotí své tréninky pro soutěž StarDance, kde mu partnerkou bude zkušená Tereza Prucková?

Za sebou mají první oťukávání na tanečním parketu. Spisovatel a režisér Patrik Hartl přiznává, že si tréninky velmi užívá. „Mě to hrozně baví, hrozně mě baví Terezka a to, co mi nabízí, jak mě vede a jak o mě pečuje. Celý je to pro mě výjimečný zážitek a jsem tu rád,” říká autor knižních bestsellerů jako je Malý pražský erotikon, Nejlepší víkend nebo Gazely.

A slova chvály má i tanečnice Tereza Prucková. „Je opravdu šikovný. Předčil moje očekávání, protože jsem to nečekala. Hezky se hýbe a je vidět, že nad tím přemýšlí, protože on ten tanec není jenom o party, ale je to na hlavu. Jemu se to do té hlavy chroustá a do toho těla to jde. Někdy třeba hůř, někdy je to náročné, ale vesměs jo. A co je super výhoda, je, že to tam zůstává a že to nezmizí,” říká Prucková, s čímž souhlasí i známý spisovatel s jedinečným smíchem.

I když prakticky každá kniha, která od Hartla vyjde, má úspěch, spisovatel zatím nemá v plánu zasadit svou další do tanečního prostředí. Naopak je rád, že ve StarDance je za Patrika Hartla, ne za spisovatele či režiséra. „Hrozně si užívám toho, že tady jsem jako Patrik Hartl, ten stejný, jako vyrůstal na sídlišti v Olomouci, který za sebou ještě nemá nános vlastní práce. Mně je tady moje psaní nebo režírování k ničemu. Připadám si mladší, právě proto, že uvažuji jinak,” vysvětluje Patrik Hartl.

Podívejte se na celý rozhovor s Patrikem Hartlem a Terezou Pruckovou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Celebrity - další články

Doporučujeme