Zranění, speciální boty a taneční útrapy. Kickboxerka Martina Ptáčková si zvyká na novou roli

27. srpna 2024·Celebrity·Barbora Turková

Martina Ptáčková a Dominik Vodička (Zdroj: Profimedia)

Dominik Vodička je už známý harcovník StarDance. Loňský ročník opanoval s herečkou Darijou Pavlovičovou. Nyní má pod svými křídly kickboxerku Martinu Ptáčkovou, která v rozhovoru pro Frekvenci 1 prozradila, jaké to je na tanečním parketu.

Kickboxerka Martina Ptáčková je na fyzickou bolest a dřinu ze svého sportu zvyklá. Proto jí taneční tréninky po fyzické stránce nedělají problém. Co už je horší, je hlava a zapamatování si jednotlivých prvků tance, jako jsou základní kroky, výraz, hudba a další. „Rádi bychom trénovali víc, ale ta hlava to nezvládne. Martina je trénovaná, takže by tady klidně ten celý den byla, ale já na ní vždycky vidím, jak se jí rozsvítí ta červená hlaveň,” říká Vodička. Ptáčková jeho slova potvrzuje. „Mně se líbí, jak Dominik řekne: ‚To je základ‘ a já mám pocit, jak kdybych trénovala sestavu na mistrovství světa. A pak ještě dodá: ‚A bude hůř.‘”

Kickboxerka je navíc navyklá na úplně jiné postavení těla. „První týden jsem se učila, abych nešmajdala. Dominik měl problém, že chodím křivě, což asi ještě trvá. V boxu stojí člověk nějak, ale tady musí stát zase jinak. Jsou to pro mě velké nezvyky.

Problém, který pár zásadně řeší, je čas. „Máme málo času, do přenosu zbývají jen dva měsíce. Potřebovali bychom přidat, ale je to všechno komplikované,” říká Vodička, i když společně trénují čtyři hodiny denně každý den. Slova chvály na usměvavou sportovkyni ale má. „Martina je úžasná, protože tady trpí v botách po operaci nohy, kdy to měla rozdrcený, museli jsme dělat speciální boty a vždycky, když to po dvou hodinách sundaváme, tak to má úplně nateklé.

Podívejte se na celý rozhovor na našem instagramu 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Celebrity - další články

Doporučujeme