Ondřej Ruml jako první opustil StarDance. Kdo zazářil ve druhém kole?

19. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Ondřej Ruml a Adriana Třeštiková (Zdroj: Frekvence 1)

V sobotu večer pokračovala taneční show StarDance XIII svým druhým kolem, ve kterém se na parketu znovu představilo deset tanečních párů. Účastníci předvedli valčík, sambu nebo jive, což divákům přineslo pestrý večer plný různých stylů a nálad. Výsledky byly kombinací bodů z prvního a druhého kola společně s hlasy od diváků. Nakonec se první rozloučil se soutěží zpěvák Ondřej Ruml, který tančil valčík se svou partnerkou Andreou Třeštikovou.

Přestože si Ondřej Ruml vysloužil od poroty pochvalu za své zlepšení oproti prvnímu vystoupení, jeho výkon nestačil na postup do dalšího kola. Zpěvák se tak stává prvním účastníkem, který opustil letošní ročník StarDance. Jeho taneční vystoupení se sice neslo v romantickém duchu valčíku, ale bodové hodnocení a přízeň diváků mu nestačily.

Po oznámení výsledků Ruml poděkoval za skvělou zkušenost a vyjádřil vděčnost své partnerce Andree Třeštikové za podporu a trpělivost během společné cesty soutěží. „Tanci se chci nadále věnovat, mám partnerku tanečnici a mám dceru Rozárku, které se na mě teď dívají,uvedl Ruml, jenž po přenosu novinářům přiznal, že ho vypadnutí bolí a že hodnocení poroty čekal vyšší.

Herec Filip Blažek, jenž tančil valčík, získal za svůj výkon od poroty pochvalu za „chlapský přístup k tanci“ a technicky čistý výkon. Naopak herečka Jana Paulová, která tančila sambu, získala od poroty nižší bodové hodnocení kvůli chybám. Cyklista Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková předvedli jive a celkově získali za první i druhé kolo soutěže 45 bodů. Jejich skvělý výkon nechal Drexler skoro beze slov. Herečka Marta Dancingerová s tanečním partnerem Martinem Prágrem rovněž zatančili jive, který zaujal jak porotu, tak diváky díky náročné choreografii. Zařadili se tak mezi nejlépe hodnocené páry večera.

Mezi hvězdy večera jednoznačně patřil mladý herec Oskar Hes, který si ve druhém kole vysloužil s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou nejvyšší počet bodů ze všech. Porota ocenila jeho výrazné zlepšení a energii, kterou vnesl do svého vystoupení. Hes se svou taneční partnerkou předvedl jive a jejich výkon roztleskal nejen publikum v sále, ale také zaujal diváky u televizních obrazovek. „Škoda pro náš tanec je, že jste se mu profesionálně nevěnoval a jste herec,“ řekl porotce Jan Tománek. Ten narážel na to, že Hesův otec byl tanečník.

Mezi dalšími soutěžícími zaujala herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která s Lukášem Bartuňkem zatančila energický jive. Patrik Hartl, spisovatel a režisér, předvedl sambu s Terezou Pruckovou, která ovšem od Tatiany Drexler dostala označení „parodie na sambu.“ Chili Ta tančila s Jakubem Mazůchem valčík inspirovaný Jokerem. I přes nešťastnou příhodu, kdy se jí roztrhla sukně, zůstal pár v rytmu. Porota proto ocenila jeho odvahu a schopnost překonat nečekané problémy.

Do napjaté situace se dostala i kickboxerka Martina Ptáčková. Ta přiznala, že se v soutěži cítí jako outsiderka, ale rozhodně chce pokračovat a ukázat, že se dokáže zlepšit. Sázkové kanceláře totiž od začátku předpovídaly, že ona a právě Ondřej Ruml budou patřit k těm, kteří soutěž opustí brzy.

StarDance je tedy po druhém kole stále plná napětí a očekávání, kdo bude pokračovat dál. Každý pár má ještě mnoho prostoru na zlepšení, ale tlak ze strany diváků i poroty roste. Všichni účastníci vědí, že každý krok na parketu může rozhodnout o jejich osudu.

Celebrity - další články

Doporučujeme