Odstartovala třináctá řada StarDance. V prvním kole zazářila Jana Paulová a Jiří Ježek

13. října 2024·Celebrity·Redakce

StarDance (Zdroj: Frekvence 1)

StarDance je po roce opět tady. Následujících deset sobot se ponese v tanečním duchu, letos už po třinácté. První večer mohli být všichni tanečníci v klidu, protože se nevyřazovalo a body se jim přenesou do dalšího večera, kde už se vyřazovat bude.

V moderátorských postech jsme nezaznamenali žádnou změnu. Moderování se opět zhostí Marek Eben a Tereza Kostková. „S potěšením vás po roce opět vítáme na parketu StarDance,“ řekl Marek Eben s tím, že „kdyby byla Česká televize pověrčivá, tak by dělala, že 13. řada není“.

Kde ale změny jsou, je porota. Do ní usedla Tatiana Drexler, Richard Genzer a Jan Tománek, chybí “kat” Zdeněk Chlopčík. „Nám chybí určitě,“ řekl Eben. „Moc nám, Zdeňku, chybíš,“ vzkázala mu Kostková. Ke StarDance bezpochyby patří i hudba; letos opět v pojetí Moondance Orchestra Martina Kumžáka se sólisty Naďou Wepperovou, Dashou, Adamem Koubkem a Dušanem Kollárem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)


Na taneční parket poprvé vtrhli i celebrity a jejich taneční partneři. Všichni ale mohli být v klidu, protože první večer vyřazovací není. Body od poroty se přesunou do dalšího kola a spojí se tak s diváckými hlasy, přičemž diváci mohli začít hlasovat po skončení večera.

Jako první se na taneční parket objevil Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková, kteří zatančili jive a porota je ohodnotila třemi pětkami. Tango v podání Lucie Vondráčkové a Lukáše Bartuňka bylo ohodnoceno dvěma sedmičkami a šestkou. Jako dovolenou bere StarDance Patrik Hartl, který tančí s Terezou Pruckovou. Za svou waltz dostali tři šestky. Influencerka a kuchařka Chilli Ta společně s Jakubem Mazůchem  zatančili jive a porota je ohodnotila  dvěma sedmičkami a osmičkou.

 

Pátým tancem bylo tango Marty Dancingerové a Martina Prágra. Ti si za svůj výkon vysloužili od poroty dvě sedmičky a šestka. Hvězdou večera byla ale bezesporu Jana Paulovou a Robin Ondráček, kteří předvedli waltz. Dojatá herečka si dostala tři osmičky, což bylo nejvyšší hodnocení. To nejmenší dostala boxerka Martina Ptáčková s Dominikem Vodičkou, kteří za svůj jive dostali shodně tři čtyřky.

Tangem začali svou pouť StarDance Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková a jejich tanci dala porota dvě osmičky a sedmičku. Taneční geny v sobě dozajista nezapře Oskar Hes, který letos tančí s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Od poroty si vysloužili  dvě osmičky a jednu sedmičku. Posledním tanečním párem byl Filip Blažek a Adrinana Mašková. Jejich jive od poroty dostal tři šestky.

Celebrity - další články

Doporučujeme