O Eltona Johna se strachují synové. Kvůli zdraví a pokročilému věku

9. září 2024·Celebrity·Redakce

Elton John (Zdroj: Profimedia)

Hudebník Elton John prochází v poslední době náročným obdobím kvůli zdravotním problémům. Jeho dvě děti, třináctiletý Zachary a jedenáctiletý Elijah, sdílejí obavy o otcovo zdraví, zejména v souvislosti s jeho pokročilým věkem. Britský zpěvák oslavil v březnu 77. narozeniny.

V dokumentu Elton John: Never Too Late, který měl premiéru na filmovém festivalu v Torontu, hudebník prozradil, že jeho synové mají strach, že ho ztratí dříve, než budou moci zažít důležité životní okamžiky, jako jsou svatby nebo narození vnoučat. „Miluji je a oni mě, chtěli by, abych tu byl navždy, řekl Elton. Zároveň realisticky připouští, že nemůže zaručit, že bude u těchto momentů přítomen. Je proto rozhodnutý maximálně využít čas, který má, a věnovat ho rodině. Syny vychová s manželem Davidem Furnishem a oba odnosila stejná náhradní matka.

Muzikant musel v posledních letech čelit několika vážným zdravotním problémům. V létě bojoval s těžkou infekcí oka, která způsobila omezení jeho zraku, a proces uzdravování je velmi zdlouhavý. Elton John se léčí doma, kde je obklopen péčí rodiny a lékařů. Trápily ho i potíže s kolenem, jež mu operovali.

I přes zdravotní komplikace Elton neztrácí optimismus a nadále plánuje zůstat aktivní. Přestože ukončil koncertní vystupování velkolepým rozlučkovým turné Farewell Yellow Brick Road v roce 2018, nevyloučil, že by se mohl ještě věnovat nahrávání hudby nebo jiným projektům. Magazinu Variety se například svěřil, že by rád pracoval se zpěvačkami, jako jsou Taylor Swift, Charli XCX nebo Sabrina Carpenter.

Celebrity - další články

Doporučujeme