Nový Superman byl dokončen! Podaří se zachránit DC Universe?

31. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

David Corenswet (Zdroj: Profimedia)

Zatímco Matt Shakman začíná natáčet Fantastickou čtyřku v Marvel Studios, jiný významný nadcházející superhrdinský film byl dokončen. James Gunn dnes odhalil, že dokončil natáčení svého prvního filmu v DC Universe.

A je to hotovo,” napsal Gunn v emotivním příspěvku ohledně nového Supermana. Fotografií z prvního týdne natáčení vzdal hold obsazení a štábu. “Bože, žehnej našemu obsazení a štábu, jejichž oddanost, kreativita a tvrdá práce přivedly tento projekt k životu,” dodal Gunn. Na fotografii pózuje Gunn se spolupracovníky, mezi kterými je i nový muž z oceli – David Corenswet nebo Lex Luthor, jehož si zahrál Nicholas Hoult.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Gunn (@jamesgunn)

Chtěl jsem natočit film o dobrém muži ve světě, který takový vždy není. A dobrota, laskavost a láska, které jsem denně na natáčení zažíval, mě inspirovaly a hnaly vpřed, i když jsem byl příliš vyčerpaný na to, abych pokračoval. Děkuji vám všem z celého srdce. Byla to čest,“ popsal tvoření Supermana Gunn.

O ději Gunnova pojetí kryptonského superhrdiny se toho zatím ví jen málo, přestože režisér Strážců Galaxie dříve zmínil, že jeho inspirací jsou filmy Superman Richarda Donnera a komiksové série All-Star Superman, New 52 Action Comics Granta Morrisona a Thy Kingdom Come. Kromě zmíněných herců se ve filmu objeví Rachel Brosnahan jako Lois Lane, María Gabriela de Faría jako The Engineer a Milly Alcock jako Kara Zor-El alias Supergirl. Mezi dalšími členy obsazení jsou Skyler Gisondo, Sara Sampaio, Sean Gunn, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, Isabel Merced a Nathan Fillion.

Celebrity - další články

Doporučujeme