Zpěvák Mirai Navrátil po náhlé operaci: Koncerty zrušeny, fanoušci v nejistotě

30. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Mirai (Zdroj: Mojmír Ševčík)

Známý český zpěvák Mirai Navrátil, frontman populární kapely Mirai, musel být nečekaně hospitalizován. Zprávy o jeho zdravotním stavu přinesly různé české zpravodajské portály. Navrátil podstoupil náročnou operaci, jejíž důvod nebyl veřejnosti detailně specifikován, což vyvolalo mezi fanoušky obavy a spekulace o jeho budoucnosti.

Na instagramu kapely Mirai se objevila zpráva, že kvůli rekonvalescenci se musí následující koncert zrušit. Management kapely uvedl, že se jedná o preventivní opatření, aby měl Navrátil dostatek času na zotavení po operaci. Situace je pro kapelu i jejich fanoušky náročná, jelikož zrušení koncertů znamená nejen ztrátu příjmů, ale i zklamání pro tisíce fanoušků, kteří se těšili na živá vystoupení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic)

Kromě koncertů, které byly zrušeny, se vznáší otázky nad dalšími plánovanými akcemi kapely a jejich účastí na festivalech. Podle zdrojů z Aha.cz a Super.cz se zdravotní stav zpěváka neustále monitoruje a další kroky budou záviset na jeho zotavování. Navrátil i jeho kolegové věří, že se zpěvák brzy vrátí na pódium, ale aktuálně není možné s jistotou říci, kdy se tak stane.

Celebrity - další články

Doporučujeme