Nikdy se jí tak neklepala kolena. Anička Slováčková zazpívala před zápasem NHL českou i americkou hymnu

6. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Anna Julie Slováčková (Zdroj: Profimedia)

Před pražským zápasem NHL mezi týmy Buffalo Sabres a New Jersey Devils vystoupila Anička Slováčková. V O2 Aréně zazpívala jak českou, tak americkou hymnu. Na sociálních sítích pak sdílela své dojmy.

Na svém instagramu Anička napsala: „V životě se mi asi tak moc neklepala z tý zodpovědnosti kolena, jako dneska… nevím, jestli by bylo totiž horší udělat chybu ve vlastní, nebo cizí hymně.“ Její obavy však byly zbytečné – obě hymny zazpívala skvěle a. Fanoušci nešetřili pochvalami. „Budu na to s láskou k celému dni vzpomínat,“ dodala v příspěvku zpěvačka, která před rokem vydala desku Osudová.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Anička se na své vystoupení oblékla do barev obou zemí – České republiky i USA. Kombinace bílých džínů, červené košile a modrého šátku tak byla nejen stylová, ale také symbolická. Za svou interpretaci obou hymen pak sklidila ovace v areně i na sociálních sítích. „Dlouho jsem neslyšela nikoho, kdo by tak nádherně zazpíval naši hymnu. Až mi to vehnalo slzy do očí, napsala jí jedna sledující.

Tento hudební moment měl pro Aničku zvláštní význam i v kontextu jejího boje s rakovinou, o němž otevřeně hovoří. Nemoc se jí vrátila po prvním vítězství nad rakovinou prsu, tentokrát však zasáhla plíce. Zpěvačka se ale nevzdává a pokračuje nejen ve své kariéře, ale i ve sdílení své cesty s fanoušky. Právě její odvaha a otevřenost inspiruje mnoho lidí, kteří ji sledují.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme