Nicole Kidman prolomila mlčení: Vzpomínky na manželství s Tomem Cruisem

25. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Nicole Kidman, Tom Cruise (Foto: Profimedia)

Hollywoodská hvězda Nicole Kidman je známá tím, že nemluví o svém osobním životě a vede ho spíše diskrétně. V nedávném rozhovoru pro magazín Harper's Bazaar ale udělala výjimku a výjimečně se rozhovořila o svém bývalém manželovi Tomu Cruisovi. Jejich manželství trvalo od roku 1990 do roku 2001 a bylo pod neustálým drobnohledem médií a veřejnosti.

Kidman přiznala, že tento intenzivní zájem nebyl vždy snadný. „Byla jsem mladá. Myslím, že jsme sdíleli až moc a to našemu vztahu uškodilo,“ uvedla herečka. Kidman se v rozhovoru také dotkla jejich společného působení ve filmu Eyes Wide Shut režiséra Stanleyho Kubricka. Odmítla spekulace, že natáčení tohoto psychologicky náročného filmu přispělo k rozpadu jejich manželství: „Byli jsme šťastní manželé. Po natáčení jsme chodili na motokáry. Pronajali jsme si místo a závodili ve tři hodiny ráno,“ zavzpomínala Nicole a dodala, že natáčení s Kubrickem bylo intenzivní, ale zároveň obohacující.

Dále Nicole zmínila svůj současný život s hudebníkem Keithem Urbanem, s nímž má dvě dcery. Vyzdvihla jejich silný partnerský vztah. „Neustále pracujeme na našem vztahu, ale je to založeno na lásce. Chci, aby měl ten nejlepší život, jaký může mít, a on chce to stejné pro mě.“ Herečka v rozhovoru ještě prozradila, že se raději věnuje rodině a práci než společenským akcím.

Na závěr Kidman shrnula, že přes všechna minulá zklamání stále preferuje otevřený přístup k životu. „Můj manžel Keith říká, že když mě potkal, zeptal se: ‚Jaké je tvé srdce?‘ A já prý odpověděla: ‚Otevřené.‘“ Tím herečka ukázala svou schopnost zachovat si pozitivní přístup navzdory minulým zkušenostem.

Celebrity - další články

Doporučujeme