Blake Lively a Gigi Hadid se sladily na premiéru Deadpool & Wolverine

23. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Blake Lively, Gigi Hadid, Deadpool, Wolverine (Zdroj: Profimedia)

Blake Lively a Gigi Hadid sladily své outfity na premiéře filmu Deadpool & Wolverine, která se konala v New Yorku. Hvězdná dvojice tím vyjádřila nejen podporu filmu, ve kterém hraje hereččin manžel Ryan Reynolds, ale také oslnila svým stylovým výběrem oblečení, které ladilo s hlavními postavami filmu.

Blake Lively není nováčkem, co se módního průmyslu týče. Když už někam vyrazí, tak rozhodně ve velkém. Pro premiéru zvolila Versace overal rudé barvy, který byl speciálně ozdoben krajkou. To vše doplnila šperky od Lorraine Schwartz, červenou rtěnkou a vysokým copem. Už teď se v diskuzích na sociálních sítích řeší, že by herečka byla skvělou volbou pro postavu Lady Deadpool. Dokonce je velká možnost, že se Blake v této roli ve filmu objeví. Nechme se překvapit.

Modelka Gigi Hadid se rozhodla pro žlutý model, který byl poctou Wolverineovi. Oblékla žlutý latexový top a sukni. Outfit dozdobila lodičkami od Christiana Louboutina a kabelkou od Miu Miu s logem filmu. Svůj vzhled završila výraznými šperky, zejména náramky, což výsledný dojem oblečku vyneslo na zcela jinou úroveň.

Dlouho očekávaný film Deadpool & Wolverine tento týden vstupuje i do českých kin. Spojuje dvě populární postavy z komiksového světa Marvel – Deadpoola a Wolverina. V hlavních rolích se vracejí Ryan Reynolds jako Deadpool a Hugh Jackman jako Wolverine. Příběh se točí kolem jejich nepravděpodobného partnerství, kdy se musí společně postavit nové hrozbě, která ohrožuje nejen jejich svět, ale i celý multivesmír. Film slibuje kombinaci typického Deadpoolova humoru, akčních scén a dynamické chemie mezi oběma hrdiny.

Celebrity - další články

Doporučujeme