Jeremy Allen White ukazuje své svaly v nové kampani Calvin Klein

2. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jeremy Allen White (Zdroj: Profimedia)

Herec Jeremy Allen White se stal nejnovější tváří kampaně kultovní značky spodního prádla Calvin Klein. V srpnu 2024 se objevily snímky, na kterých White předvádí své vypracované břišní svaly v klasickém černobílém stylu, který je pro značku typický. Fotografie pro kampaň pořídil renomovaný fotograf Mert Alas, známý svou schopností zachytit eleganci a sílu v jednoduchosti.

Tato nová kampaň Calvin Klein přichází v době, kdy je Jeremy Allen White na vrcholu své kariéry. Po úspěchu seriálu Medvěd se White stal jednou z nejžádanějších tváří Hollywoodu. Jeho zapojení do kampaně Calvin Klein není jen ukázkou jeho fyzické kondice, ale také schopnosti přecházet mezi různými rolemi a projekty, což z něj dělá všestranného umělce.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Calvin Klein (@calvinklein)

Fotografie z kampaně zdůrazňují minimalistický styl a důraz na detail, což je pro Calvin Klein charakteristické. Jeremy Allen White je na nich zachycen v klasickém prádle značky, které podtrhuje jeho atletickou postavu. Kampaň má za cíl oslovit nejen stávající fanoušky značky, ale také přilákat novou generaci zákazníků, kteří ocení kombinaci klasického stylu a moderního přístupu, který White do kampaně přináší.

„Moje první spolupráce s Calvinem byla zajímavá. Cítil jsem se při focení nejistý. Je to jiné než při natáčení filmů a seriálů. Tam totiž musíte zapomenout na kameru, ale při focení se na ni vyloženě musíte soustředit a spolupracovat s fotografem,“prozradil pro GQ herec.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Calvin Klein (@calvinklein)

Whiteova spolupráce s Calvin Klein ukazuje na jeho vzrůstající vliv i mimo filmový průmysl. Jeho schopnost být autentický a přitom zachovat osobní integritu rezonuje nejen na plátně, ale i v módní branži. Tato kampaň představuje nový milník v jeho kariéře a zároveň potvrzuje, že Jeremy Allen White má potenciál stát se ikonou nejen ve filmovém světě, ale i v módním průmyslu.

Celebrity - další články

Doporučujeme