Jennifer Garner opět v roli Elektry v Deadpool & Wolverine. Co obnášel její návrat na filmové plátno?

11. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jennifer Garner (Zdroj: Profimedia)

Herečka Jennifer Garner, která v roce 2005 ztvárnila postavu Elektry, překvapila fanoušky, když se k ikonické roli po dlouhých letech vrátila a objevila se v novinkovém snímku Deadpool & Wolverine. Její návrat však nebyl snadný. Herečka se musela poddat náročnému tréninku.

Garner nedávno sdílela svůj intenzivní tréninkový režim, který absolvovala, aby se na tuto roli řádně připravila. Trénink zahrnoval kombinaci fyzické přípravy, bojových umění, ovládání dýk a kaskadérských kousků, které jsou pro postavu Elektry klíčové. “Elektra je fyzicky náročná role, a proto je důležité, abych byla v nejlepší formě svého života,” řekla Garner v nedávném rozhovoru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Jennifer Garner byla původně představena jako Elektra v roce 2003 ve filmu Daredevil po boku Bena Afflecka. Její samostatný film Elektra z roku 2005 obdržel smíšené recenze, ale postava si stále udržuje kultovní status mezi fanoušky komiksových filmů. Když se ve filmu Deadpool & Wolverine najednou herečka v roli Elektry objevila, fanoušci měli ústa dokořán. Nebyla totiž sama. Wesley Snipes se vrátil jako Blade a Channing Tatum si konečně po letech zahrál postavu Gambita.

Deadpool 3 nezklamal a vtáhl diváky na nezapomenutelnou jízdu. Film jako vždy přináší humor a akci, ale také složitější dějovou linii. Deadpool & Wolverineje prvním „eRkovým“ filmem v historii, který dokázal během úvodního víkendu utržit více než 200 milionů. To znamená, že na sebe vydělal. Jedná se o dosud nejlepší výsledek.

Celebrity - další články

Doporučujeme