Je v tom něco víc? Karel Heřmánek (†76) se podle svědků dlouze zadíval do telefonu, poté se zastřelil

26. srpna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Karel Heřmánek (Zdroj: Profimedia)

Předčasný odchod Karla Heřmánka doslova šokoval celé Česko. Herec spáchal sebevraždu v sobotu odpoledne na střelnici Placy u Příbrami, kde proti sobě obrátil zbraň. Podle svědectví se údajně herec nejdříve podíval do telefonu, pak se zastřelil.

Co přesně herec v telefonu spatřil, není veřejnosti známo, ale podle svědků věnoval mobilnímu zařízení dlouhý pohled, než se poddal smutnému aktu. “Karel Heřmánek se dlouze zadíval do telefonu, pak zničehonic obrátil zbraň proti sobě a zastřelil se. Bylo to naprosto šokující,” popsal pro extra.cz poslední chvílí Karla Heřmánka svědek z místa činu.

Kriminální policie tragédii na střelnici na Příbramsku vyšetřila, ale zatím nezveřejnila detailnější informace. “Včera v odpoledních hodinách jsme vyjížděli na jednu ze středočeských střelnic, kde jeden z návštěvníků, ročník 1947, měl náhle obrátit střelnou zbraň proti sobě. I přes veškerou poskytnutou pomoc bohužel zraněním na místě podlehl,” uvedli kriminalisté.

K tragické události se vyjádřila celá řada českých celebrit. „To je v prdeli… Co se mu stalo? To je strašně smutný, važme si každého dne života,“ nechala se slyšet pro Blesk Jiřina Bohdalová. Zpěvák Karel Drobný zase zavzpomínal na příjemnou událost: „Karel Heřmánek nám 1. ledna 1991 otevíral restaurant U sv. Huberta. Ještě nedávno jsme se potkali s Hanou a mojí ženou v metru. Stalo se to necelý kilometr od mé dcery Míši. Průser… Proč to udělal?“ zasmutněl zpěvák. „Já ho milovala… Hrát s ním byl sen. Splněnej sen!“ uvedla pro Blesk Dana

Celebrity - další články

Doporučujeme