Iva Pazderková ukázala přítele, s nímž oslavila roční výročí

7. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Iva Pazderková (Zdroj: Profimedia)

Iva Pazderková, komička, herečka a moderátorka, slaví první výročí vztahu. Na sociálních sítích sdílela fotky, které vyzařují čistou zamilovanost a radost, přičemž jméno svého přítele stále tají před veřejností.

Přestože se jí v minulosti v lásce ne vždy dařilo, dle zamilovaných snímků u krbu vypadá šťastně a spokojeně. Fanoušci a kolegové z branže jí přejí hodně štěstí, jak je patrné z laviny pozitivních komentářů pod příspěvky. Po dlouhé době se zdá, že Iva našla skutečného partnera, který ji činí šťastnou.

Cesta Ivy Pazderkové k tomuto šťastnému bodu však nebyla jednoduchá. Prošla několika neúspěšnými vztahy. První manželství s hercem Lubošem Veselým skončilo po dvou letech rozvodem. Jejich věkový rozdíl byl značný, což se časem ukázalo jako problém. Po rozvodu se zamilovala do komika Lukáše Pavláska, za nějž byla krátce provdaná. Jak přiznala, šlo ale spíš o sourozenecký vztah než partnerský.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Iva Pazderková (@iva.pazderkova)

Její poslední velkou láskou byl produkční Hynek Lorenc, se kterým Iva žila šest let. Tento vztah skončil v roce 2022, kdy Pazderková přiznala, že rozchod proběhl v poklidu, přesto byl velmi bolestný. Po rozchodu se během natáčení reality show Survivor zakoukala do tureckého člena štábu, ale vztah na dálku neměl dlouhého trvání. Přesto se nevzdala naděje na lásku a stále věřila, že ten pravý na ni někde čeká.

Teď po roce nového vztahu se zdá, že Iva konečně našla to, co hledala. I když stále drží totožnost svého partnera pod pokličkou, je jasné, že je šťastná.

Celebrity - další články

Doporučujeme