Hollywoodský pár snů: Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr. slaví 22. výročí svatby

6. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr. (Zdroj: Profimedia)

Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr. nedávno oslavili 22. výročí manželství. Tento hollywoodský pár, který se setkal při natáčení filmu Tajemství loňského léta v roce 1997, se vzal v roce 2002 na soukromé ceremonii v Mexiku. Od té doby zůstává jedním z nejoblíbenějších párů Hollywoodu.

Dvojice je slavná tím, že se zcela vyhýbá skandálům a veřejným kontroverzím. Oslavy jejího výročí zahrnovaly sdílení krásné společné fotografie na instagramu, na které Freddie láskyplně objímá Sarah. Klíčem k jejich úspěšnému manželství je podle nich umění trávit spolu kvalitní čas, i když jde o jednoduché každodenní aktivity, jako je společné pití kávy nebo procházka se psem. Sarah Michelle Gellar několikrát zmínila, jak důležité je být přítomen ve vztahu a dávat si vzájemně prostor k růstu.

Společně vychovávají dvě děti – dceru Charlotte a syna Rockyho, přičemž se snaží udržet jejich životy co nejvíce mimo záři reflektorů​. Oba partneři jsou často oceňováni za to, jak se podporují nejen v kariéře, ale i v osobním životě. Gellar například sdílela, jak je Freddie jejím největším podporovatelem a inspirací při výchově dětí. Zejména ve vztahu k tomu, jak učí jejich syna správným mužským hodnotám a jakým vzorem je pro jejich dceru.

Správné hodnoty herečka prokázala již několikrát. Když natáčela seriál Buffy, přemožitelka upírů, z kterého se stal absolutní hit, nikdy na veřejnosti nepila alkohol ani nekouřila cigarety, aby se neobjevila v tisku fotka, jež by mohla negativně ovlivnit děti a teenagery. Sarah Michelle se brzy objeví v prequelu k seriálu Dexter s názvem Dexter: Original Sin.

Celebrity - další články

Doporučujeme