Herečka Anežka Rusevová šokovala fanoušky. Zhubla dalších 20 kilo a vypadá skvěle

20. června 2024·Celebrity·Redakce

Anežka Rusevová. (Foto: Profimedia)

Herečka Anežka Rusevová, která hraje v nekonečném seriálu Ulice postavu Vendulky, se rozhodla skoncovat s přebytečnými kily. Od doby, co hraje v seriálu prošla razantní proměnou a rok, co rok vypadá mladší. Nyní se pochlubila na instagramu fotografiemi, na kterých vypadá skvěle.

Rusevová za poslední dobu zhubla opravdu hodně. „Dnes už vím, že těch dvacet kilo nikdy zpátky přibrat nechci. Mám pocit, jako bych s těmi dvaceti ztracenými kily omládla o dvacet let,“ prozradila médiím.

K hubnutí ji vedlo i to, že neustále hrála otylé role. „Ale možná právě stále se opakující role, kde ve scénáři stojí nevzhledná a obtloustlá, mi začaly vadit,“ sdělila v minulosti deníku Blesk. Proto se rozhodla, že s tím nadobro skoncuje. „Jednoho dne ručička na váze ukazovala už příliš, tak jsem si řekla, že zkusím trochu zhubnout. A ono to nakonec bylo trochu víc. Překvapila jsem nejen okolí, ale i sebe,“ dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Anežka Rusevová (@anezkarusevova)

Za změnou stojí obrovská vůle Anežky a chuť změnit životní styl. Herečka se poradila s nutriční terapeutkou, která jí navrhla nízkosacharidovou dietu. Výrazně musela zmenšit porce, což ze začátku nebylo snadné, ale po čase si tělo zvyklo. Nyní si dokonce na některá představení musí vozit vycpávku, aby její role měla pořád stejnou figuru.

Celebrity - další články

Doporučujeme