Na tohle by si měla vzít zbroják! Sandra Nováková ukázala dokonalou postavu

19. června 2024·Celebrity·Redakce

Sandra Nováková. (Foto: Profimedia)

Herečka Sandra Nováková opět dokazuje, že věk je opravdu jen číslo. Krásce je sice 42 let, ale rozhodně na to nevypadá. Na instagramu sdílela fotku s partnerem Vojtou, jak vyrazili na rande a Sandře to neskutečně slušelo.

Herečka Sandra Nováková umí přivést fanoušky do varu. Vypadá skvěle a postavu má jako lusk. Společně s partnerem Vojtou Moravcem a jejich synem Mikolášem vyrazili do ulic. A Sandra předvedla figuru jak modelka. “Na rande,” napsala k příspěvku, kde vykračuje po ulici i společně s osmiletým potomkem.

Na sobě měla černé minišaty, které nádherně zvýraznily její sexy křivky. Na nohy si vzala vysoké boty a jednoduchou kabelku do ruky. Vlasy vyčesala do vysokého culíku, čímž zvýraznila svojí šíji. V šatech vynikly její krásné ladné nohy. A slušelo to i Mikulášovi, který se hodil do gala a na obě měl modrý oblek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sandra Nováková (@saadra_novakova)

Fanoušci jsou z postavy krásné herečky naprosto nadšení. “Jste opravdu ta nejvíce krásná žena, co jsem kdy spatřil,” polichotil herečce jeden z nich. A další se samozřejmě přidávají. “Tak tohle je normálně na zbroják.” Sandra udělala radost nejen svým fanouškům, ale i manželovi poté, co nafotila pořádně žhavé fotky pro pánský časopis Playboy. “Manžel si přeje mít doma dívku z Playboye, tak mu ten sen ráda splním. Říkal mi, že mám posledních 14 dnů na to nafotit Playboy. Pak už je to pasé,” vtipkovala herečka v rozhovoru.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme