Fotky ze svatby Martiny Viktorie Kopecké a její partnerky: Černé šaty a sněhule

17. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Martina Viktorie Kopecká s partnerkou. (Foto: Profimedia)

Na sociální síti Instagram se objevily snímky ze svatby farářky, spisovatelky a účastnice soutěže StarDance Martiny Viktorie Kopecké a její partnerky Andrey Salome. Jedna z nevěst oblékla černé šaty, přičemž obě ženy vzhledem k ročnímu období nazuly na nohy sněhule.

Přestože svůj svazek uzavřely v prosinci 2023, že tak učinily, ale prozradily Martina Viktorie Kopecká a její partnerka Andrea Salome až letos v srpnu prostřednictvím rozhovoru s Miluší Bittnerovou. Po deseti měsících od jejich významného dne se na sociálních sítích objevily svatební fotografie, jejichž autorkou je fotografka Naďa Rehová.

„Martina a Andrea… dvě úžasné dušičky, z kterých vyzařovala neskutečná energie, ohromná láska a veliká pokora. A mně bylo neskutečnou ctí být součástí jejich velkého dne,napsala Rehová ke snímkům ze svatby.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nada Rehova |Wedding/Family photographer (@nadarehovaphotography)

Na obřad, který se konal v Domě U Kamenného zvonu, byla Kopecká oblečena v minimalistických bílých šatech, zatímco její partnerka Andrea zvolila černé šaty s korálkovým topem. Vzhledem k zimnímu období se obě nevěsty rozhodly pro sněhule.

Kopecká ve své autobiografické knize Zpověď farářky odhalila svou homosexuální orientaci a přiznala, že se svou partnerkou žije od Vánoc 2022. Jejich vztah je postaven na pevném základu lásky a vzájemné podpory. „Na Mikuláše jsme se registrovaly a pár dní nato jsme se vzaly,“ vzpomínala Kopecká v pořadu Na kafeečko. Samozřejmě nejde o zákonně uzavřené manželství, ale obě ženy požádaly církev o požehnání. Ani jedna z nevěst prý neplakala, což může být v takových okamžicích neobvyklé.

Celebrity - další články

Doporučujeme