Ed Sheeran si vybral Ewu Farnou jako předskokanku! Zpěvačka nezklamala a předvedla perfektní výkon

29. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Ewa Farna, Ed Sheeran (Foto: Ewa Farna Instagram)

Neskutečně talentovaná Ewa Farna dosáhla dalšího úspěchu ve své už tak bohaté kariéře, když přijala nabídku a stala se předskokankou celosvětově známého zpěváka Eda Sheerana. Aby toho nebylo málo, slavný zrzek zpěvačku kontaktoval, aby ji mohl při koncertu osobně pozdravit.

Dlouho očekávané koncerty Eda Sheerena v Hradci Králové jsou již za námi, pozitivní kritika se valí ze všech stran a zpěvačka Ewa Farna je v sedmém nebi. Nejenže si ji Ed vybral jakou svou předskokanku, ale ještě proběhlo setkání, na které Farna jen tak nezapomene. Když se o setkání se zpěvákem dozvěděla, reagovala spontánně. „To si děláš prd*l?“

Koncerty pro 50 000 lidí dopadly na jedničku a Farna si může odškrtnout další velkolepý milník. Předvedla jeden úžasný výkon za druhým, atmosféra byla nepopsatelná a nutno dodat, že role předskokana by se klidně mohly obrátit. Ewa opět potvrdila, že je jednou z nejtalentovanějších zpěvaček v Česku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)


Farnou podpořila celá řada osobností. „Neskutečná jsi!! Gratuluju Ewo! Prostě STAR,“ napsala moderátorka Zorka Hejdová. Modelka Aneta Vignerová své ohromení vyjádřila slovem “wow“ a několika plamínky. Herečka Hana Vágnerová zase do komentářů odeslala celou řadu srdíček. I fanoušci vyjádřili, jak moc jsou na Ewu pyšní. „Obrovská gratulace! Jsem pyšná na svého idola,“ napsala jedna z instagramových uživatelek.

Celebrity - další články

Doporučujeme