Drogy, agresivita a nečekaný konec: Co vedlo ke smrti Liama Payna?

19. října 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Liam Payne (Foto: Profimedia)

Liam Payne, bývalý člen slavné skupiny One Direction, tragicky zemřel v hotelu v Buenos Aires po pádu z balkónu. Podle svědků bylo jeho chování v posledních dnech před nehodou nevyzpytatelné, což vyvolalo spekulace o jeho psychickém stavu a možné roli drog.

Payne sdílel videa z Argentiny, kde trávil čas před svou smrtí, ale nic nenaznačovalo, že by byl v nebezpečí. K incidentu došlo ve třetím patře luxusního hotelu, přičemž okolnosti jeho smrti jsou nadále vyšetřovány. V jeho hotelovém pokoji byly nalezeny drogy, což vyvolalo další spekulace o tom, co vedlo k jeho smrti. Přesto se objevily fotografie, pořízené pouhých 30 minut před tragédií, kde Payne vypadal stabilně a klidně. Fotky zvýšily nejasnosti kolem jeho nečekaného konce.

Kate Cassidy, přítelkyně Liama Paynea, se k jeho smrti dosud veřejně nevyjádřila, ale zprávy naznačují, že byla zničená, když se o tragédii dozvěděla. Cassidy opustila Argentinu dva dny před jeho smrtí, aby se vrátila do Miami. Důvody jejího odjezdu nejsou zcela jasné, ale některé zdroje uvádějí, že jejich vztah mohl být napjatý, což mohlo hrát roli v jejím předčasném odjezdu. Ona sama v jednom ze svých videí zmínila, že z výletu na pět dnů se staly dva týdny, proto odjela domů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cheryl (@cherylofficial)

Cheryl, matka Liamova syna Beara, se vyjádřila k jeho smrti skrze instagram, kde sdílela, že se snaží vyrovnat s tímto srdcervoucím ztrátou. Zmínila, že jejich sedmiletý syn Bear nyní čelí realitě, že už nikdy neuvidí svého otce. Vyjádřila obavy nad budoucím přístupem Beara k mediálním zprávám o tragédii, které by mohly ještě více ublížit. Cheryl požádala o respekt a důstojnost pro Liama, aby jeho památka zůstala co nejvíce nedotčená negativními komentáři.

Reakce jeho bývalých kolegů z One Direction byly velmi emocionální. Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik zveřejnili dojemné vzpomínky na Liama a vyjádřili lítost nad jeho smrtí. Payneův odkaz v hudebním světě zůstane nezapomenutelný, ale jeho osobní problémy a boj s vnitřními démony ho bohužel předčasně dostihly.

Liamova smrt opět upozornila na nebezpečí, kterým mladí lidé čelí, když vstoupí do světa showbyznysu. Payne se stal slavným v pouhých 16 letech, kdy se zúčastnil soutěže X Factor, což vedlo k jeho členství v One Direction. Rychlý vzestup ke slávě často přináší obrovský tlak, kterému mladí umělci nedokážou čelit. Kombinace mediálního tlaku, nedostatku soukromí a vysokých očekávání často vede k problémům s duševním zdravím, závislostmi a v některých případech tragickým koncům.

Celebrity - další články

Doporučujeme