Dcera Petra Muka oslavila plnoletost. Podívejte se, jak je zpěvákovi podobná

30. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Petr Muk s dcerou Noemi (Zdroj: David Kundrát / CNC / Profimedia)

Nedávno oslavila své osmnácté narozeniny, ale už nyní je Noemi Muková, dcera zesnulého zpěváka Petra Muka (†45), vnímána jako dědička odkazu, který její otec zanechal. Noemi se totiž od dětství pohybuje v uměleckém světě, kde její talent nezůstal bez povšimnutí.

V roce 2021 se Noemi rozhodla, že začne chodit na hodiny zpěvu. Také se věnuje herectví a tanci, v němž se dokonce stala mistryní světa. Již několikrát vystoupila na festivalu Kouřimská skála, který pořádá Mukův spolupracovník Richard Dušák na muzikantovu počest. Ten na svém facebooku sdílel fotku s Noemi a přidal pár informací o tom, co čerstvě plnoletá studentka konzervatoře v Bratislavě, kde žije s matkou, chystá. Na podzim bychom ji měli vídat v brněnském divadle a zahraje si i v novém videoklipu Petra Koláře Když láska krouží.

Petr Muk zemřel, když bylo Noemi šest let. Přesto se jeho přítomnost v jejím životě odráží v každém kroku, který podniká. „Táta, hudebník, vzor a zejména víra, která mi dodává sílu a dává na mě pozor každý den, popsala v rozhovoru pro iDNES.cz, co pro ni tatínek znamenal. Celý život však musela bojovat s tím, že žila ve stínu slavného otce. I jsem si poplakala. Je to prostě těžké. Byly hlášky jako třeba: No jo, Muková, ta sežrala svět,řekla Blesku.

Petr Muk zemřel 24. května 2010. Kromě Noemi měl ještě dvě starší dcery Michaelu a Šárku z prvního manželství s ženou Michaelou. Z druhého svazku vzešla Noemi. Právě druhá manželka Eva našla zpěváka v bytě bez známek života. Udusil se vlastními zvratky. V jeho krvi byly nalezeny stopy alkoholu a léků na maniodepresivní psychózu, s níž se léčil.

Celebrity - další články

Doporučujeme