Krásné kopie. Sabina Laurinová se pochlubila dcerami, společně vyrazily k moři

19. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Sabina Laurinová a dcery (Zdroj: Profimedia)

Herečka Sabina Laurinová využila divadelní a natáčecí přestávky a vyrazila k moři. Společnost jí dělaly její dvě krásné dcery Valentýna a Maja, které už svou slavnou maminku dokonce přerostly. A všem je jasné, po kom jsou dívky tak krásné.

Hvězda seriálů Modrý kód či ZOO snímky ze svého soukromí šetří, ale když nastane taková událost, jako je dovolená u moře, navíc s dcerami, ráda se Sabina Laurinová pochlubí. Společně s Valentýnou a Majou vyrazila na rodinnou dovolenou a podle fotek to vypadá, že si to holky užily. Dcery, moře a já,“ napsala herečka.

Starší Valentýně je 22 let a jejím tatínkem je zpěvák Josef Vojtek. Mladá dáma už u maminky nežije, naopak se staví na vlastní nohy. A vypadá to, že právě ona zdědila nejen krásu, ale i talent. Studuje totiž na konzervatoři. To mladší Maja, kterou má Laurinová se stomatologem Karlem Kameníkem, herecké touhy nemá a umělecké prostředí ji neláká. Raději se věnuje studiu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sabina Laurinová (@sabinalaurinova.official)

Fanoušci samozřejmě na fotky pěli jen samou chválu. Tři sestry u moře. Ale opravdu. Vypadáte nádherně,“ napsala jedna z nich. Sabinko, to je taková nádhera, když vás vidím vedle sebe. Jsou krásné po tobě,dodala další. Mnoho sledujících si všimlo, že známá filmová princezna z pohádky Z pekla štěstí začíná být v rodině ta nejmenší.

Celebrity - další články

Doporučujeme