Christina Aguilera radikálně zhubla. Spekuluje se o kontroverzním léku

18. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Christina Aguiera v březnu 2023 a říjnu 2024. (Zdroj: Profimedia)

Christina Aguilera, jedna z největších popových hvězd posledních desetiletí, překvapila své fanoušky proměnou. Při nedávné veřejné akci vypadala výrazně štíhlejší, což okamžitě vyvolalo spekulace ohledně jejích metod hubnutí. Zatímco mnozí obdivují její nový vzhled, někteří fanoušci vyjádřili obavy z jejího rychlého úbytku váhy.

Christina tvrdí, že její transformace je výsledkem tvrdé práce a zdravého životního stylu, ale to nezabránilo v šíření spekulací o možném použití kontroverzního léku Ozempic.

Aguilera přiznala, že v minulosti měla problémy s přijímáním svého těla a že tlak showbyznysu na její vzhled se výrazně podepsal na jejím psychickém zdraví. Říká, že nyní se více soustředí na zdraví než na to, aby byla „hubená“.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Christina Aguilera (@xtina)

Někteří fanoušci se domnívají, že za jejím výrazným úbytkem váhy by mohl stát právě Ozempic – lék určený pro lidi s diabetem, který se ale stále častěji používá jako nástroj k rychlému hubnutí. „Propaguje posilovnu, když důvod, proč tolik zhubla, nemá nic společného s cvičením,“napsal jeden sledující zpěvačce na její instagram pod video z fitka.

Ozempic je v posledních měsících velmi diskutovaným tématem, zejména kvůli tomu, že ho využívají celebrity k rychlé ztrátě váhy. K jeho braní se přiznala například Sharon Osbourne nebo modelka Lottie Moss.

Aguilera se v současné době věnuje několika zajímavým projektům. V říjnu 2024 vydala novou verzi svého hitu What A Girl Wants ve spolupráci se zpěvačkou Sabrinou Carpenter, kterou si vzala pod svá křídla. Kromě toho nedávno oslavila 25. výročí svého debutového alba.

Celebrity - další články

Doporučujeme