Anna K. má zase důvod k úsměvu. Poslala pozdravy z prosluněné dovolené

9. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Anna K. (Zdroj: Show Jana Krause)

Zpěvačka Anna K. se rozhodla dopřát si zaslouženou pauzu a odjela na dovolenou do slunného Turecka, kde se pokouší načerpat nové síly. Po náročných měsících plných změn a překvapivých zpráv si nyní užívá klid na břehu Středozemního moře a dává svým fanouškům najevo, že se její život znovu vrací do rovnováhy.

Anna K. na sociálních sítích sdílí okamžiky z prázdné pláže, kde v klidu relaxuje, a prozrazuje, že cítí konečně pokoj v duši. Dovolená v Turecku je pro ni nejen cestou k obnově vnitřního klidu, ale i příležitostí uzavřít jednu kapitolu svého života a připravit se na novou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ANNA K. (@annak_official)

Pro Annu K. byla totiž letošní sezóna plná nečekaných zvratů, které vyvrcholily rozchodem s dlouholetým partnerem a hudebním spolupracovníkem Tomášem Varteckým (54). Tento rozchod zasáhl zpěvačku obzvláště silně, protože spolu strávili dlouhých 27 let. Vartecký se navíc oženil pouhé dva měsíce po jejich rozchodu s novou partnerkou Martinou. Přesto se nyní rozhodla neohlížet zpět a vyrazit vstříc novým zážitkům.

510509/clanek]

Záběry z dovolené dávají najevo, že pro zpěvačku je tato cesta nejen odpočinkem, ale i způsobem, jak se oprostit od bolesti, kterou v posledních měsících zažívala. „Konečně mám klid na srdci,“ uvedla u jednoho příspěvku na svém instagramu zpěvačka, která v listopadu vyrazí na turné k albu Údolí včel. Odpočatá by měla být dostatečně.

Celebrity - další články

Doporučujeme