Adele šokuje fanoušky: Plánuje dlouhou pauzu od hudby a rozšíření rodiny s Richiem Paulem

1. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Adele. (Foto: Profimedia)

Britská zpěvačka Adele šokovala své fanoušky, když naznačila, že by si po dokončení svého aktuálního turné mohla vzít dlouhou pauzu od kariéry. Ukázalo se, že důvodem je touha po dalším dítěti se svým snoubencem, sportovním agentem Richiem Paulem.

Adele, která již má syna Angela z předchozího manželství, otevřeně hovoří o tom, jak moc touží po rozšíření rodiny. Portál Dailymail informoval, že její kariérní pauza by tak mohla trvat několik let, což fanoušky znepokojuje. Zpěvačka se nedávno po úspěšném zakončení prvních 34 koncertů turné rozhodla přidat dalších 34 vystoupení a nakonec dokonce přidala ještě 32 koncertů mezi lednem a červnem 2024. Podle vlastních slov potřebuje pauzu, jelikož se necítí zdravotně stabilní.

Zpěvačka, známá svým nezaměnitelným hlasem a emotivními baladami, má za sebou náročné období, kdy zvládala nejen náročné koncertní turné, ale také soukromé problémy. Rich Paul stojí po jejím boku již několik let a podporuje její rozhodnutí se více věnovat rodině. Adele o jejich vztahu mluví jako o jedné z nejlepších věcí, které ji v životě potkaly, a plánování rodiny je pro ně oba nyní prioritou.

Fanoušci však neskrývají obavy z toho, že by Adele mohla na delší dobu zmizet z hudební scény. Její poslední album bylo obrovským úspěchem, a přestože by si zpěvačka pauzu jistě zasloužila, mnoho lidí se obává, že by to mohlo znamenat konec její kariéry. Sama Adele ale naznačila, že hudbu miluje a nikdy by se jí nechtěla úplně vzdát.

Celebrity - další články

Doporučujeme