Vyhledávání
Vyhrajte na Frekvenci 1 vstupenky na Nova festival chutí. Gurmánský zážitek v O2 universum!
Soutěž byla ukončena.
Poslouchejte Frekvenci 1 od 7:00 do 19:00, počkejte si na signál od moderátora, dovolejte se jako třetí do studia na telefonní číslo +420 257 400 999 a vychutnejte si gurmánský zážitek 18. a 19. ledna 2025 v hale O2 universum v Praze na Nova festival chutí.
O co každý den hrajeme:
2 ks vstupenek na Nova festival chutí na sobotu 18. ledna 2025 a 2 ks vstupenek na neděli 19. ledna 2025 v 02 universum Praha.
Nova festival chutí
Nezapomenutelný gurmánský zážitek plný těch nejlepších chutí. Dvacet skvělých restaurací a šéfkuchařů z celé České republiky. Zábavné kuchařské souboje, zajímavé rozhovory a hvězdy seriálů, reality show a dalších oblíbených pořadů. To vše pod jednou střechou. TV Nova ve spolupráci se společností Bestsport, a.s. připravuje druhý ročník největšího zimního food festivalu v Česku. Jeho návštěvníci se pobaví a hlavně ochutnají speciální menu sestavené špičkovými šéfkuchaři a ve společnosti hvězd známých z televizní obrazovky. Nova festival chutí se uskuteční o víkendu 18. a 19. ledna 2025 v hale O2 universum v Praze. To nejlepší ze své nabídky lidem na Nova festivalu chutí připraví celkem dvacet restaurací: Eska, SaSaZu, Grandrestaurant Pupp, Dejvická 34, Mlýnec, Molo, V Zátiší, U Sapíků, Aromi, Kampa Park, Červený Jelen, SilQ, Mace, Cukrář Skála a nově také Chateau Mcely, Ginger a Fred, Bricks a cukrářka Helena Fléglová, zakladatelka HF Pastry Academy. Kuchařské souboje budou moderovat Kristina Kloubková a Roman Staša. Vaření na pódiu se zúčastní i kuchařské megastar Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář. Svou účast potvrdili a ochutnávat jídla přijdou Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Tereza Brodská, Milena Steinmasslová, Vašek Matějovský, Milan Peroutka, Viktorie „Belladonna“ Mertová“, Veronika Petruchová, Rebecca Diatilová a soutěžící kuchaři z Hell’s Kitchen Česko.
V O2 universum vyroste restaurace oceněná třemi michelinskými hvězdami Alain Ducasse at The Dorchester, která se vyznačuje elegantní současnou francouzskou haute kuchyní s výraznými čerstvými chutěmi, provedenou s lehkým a překvapivým nádechem – odrážejícím její londýnskou polohu.