Ondřej Koráb: Pokud děláte něco s láskou, je to vidět. A té se v kuchyni šetřit nesmí

11. ledna 2024·Host Frekvence 1·Redakce

Ondřej Koráb (Foto: Frekvence 1)

Na ranní kávu se dnes stavil šéfkuchař Ondřej Koráb. Jak začíná jeho den? Pro jakou největší hvězdu, kdy vařil a jaké nejdražší jídlo, kdy připravil? A bývá nervózní, když vaří s velmi drahými surovinami? A kdy začínají restaurace vařit, když vaří obědy a na co by nalákal návštěvníky na festival Souboj na talíři? A co dělat, když host vrátí jídlo? Poslechněte si rozhovor.

Záznam rozhovoru

Odebírat podcasty pořadu Host Frekvence 1

Podívejte se na fotky z dnešního rozhovoru 🙂

Další epizody pořadu Host Frekvence 1

Doporučujeme