Už jste ochutnali žitný chléb z Koláčkovy pekárny? My ano, senzace!

28. června 2016·V práci·Redakce
Jiří Koláček se pečení věnuje teprve pár měsíců, a přesto má jeden z nejlepších kváskových chlebů v Česku. Mrkvový, s ořechy, s čokoládou a švestkami, ale hlavně 100% žitný!

Záznam rozhovoru

Markéta s Mikešem ve studiu vyzpovídali pana Jiřího Koláčka. Ten se pustil do pekařiny a díky němu můžeme ochutnat žitný chléb plný dobrot!

Žitný chleba je zdravější, než běžné pekařské výrobky z pšeničné mouky. 

Poslechněte si rozhovor nejen o tom, jak těžké je upéct žitný chleba, jak se vede kvásek a třeba i o tom, jak se hledá chuť dětství.

 

 

Další epizody pořadu V práci