Poslední Radiokemp dorazí do Kempu Stříbrný rybník. Závěr bude patřit Martě Jandové

15. srpna 2024·Zábava·Redakce

Marta Jandová , foto: Frekvence 1

O prázdninách vyrážíme za vámi posluchači na tradiční road show po českých kempech. Těšíme se na vás na posledním Radiokempu Frekvence 1 v Kempu Stříbrný Rybník. Už 21. srpna tam vystoupí zpěvačka a moderátorka Marta Jandová.

Radiokempy Frekvence 1 začínají vždy ve 14 hodin, kdy se můžete těšit na živé vysílání s oblíbenými moderátory Frekvence 1 Lubkou Ponížilovou a Mírou Michálkem. Od 19 hodin do 20 hodin vám zahraje speciální hudební host. Na letošní poslední Radiokemp dorazí zpěvačka a moderátorka Frekvence 1 Marta Jandová.

Po celou dobu budeme veškeré dění z Radiokempů Frekvence 1 přenášet přímo do éteru. Na místě budete mít příležitost nakouknout pod pokličku živého vysílání a přímo při práci sledovat své oblíbené moderátory.

A co by to bylo za kemp bez táboráku? I na ten se můžete těšit a samozřejmě také na opékání špekáčků. Na programu bude také řada soutěží, chybět nebude oblíbený fotostánek vybavený různými bláznivými kostýmy, parukami a dalšími nezbytnými doplňky. Také si budete moci vychutnat ledový čaj Oxalis v baru našeho moderátora Marka Maláška a samozřejmě nebude chybět i program pro děti.

Podívejte se, jak to vypadalo na Radiokempu Vranovská pláž

Kemp Stříbrný rybník

Relax, pohodu, klidný odpočinek, ale také aktivitu, sport i adrenalin. To vše zažijete v Kempu Stříbrný rybník. Ideální poloha v těsné blízkosti hradeckých městských lesů nabídne možnost nejen se slunit na písečné pláži nebo dovádět na vodní hladině, ale poskytne i daleko akčnější alternativy jako kolo nebo in-line brusle. Adrenalin poskytne Gladiátor aréna, waterboarding, Adventure park při laser game.

Lhotecká 183/95, Malšova Lhota, 500 09 Hradec Králové

Více informací zde 

Generálním partnerem jsou čerpací stanice OMV. Stáhněte si aplikaci OMV MyStation a využijte plnou paletu výhod, jako například slevu na prémiové palivo MaxxMotion, kávu zdarma nebo i navigaci na nejbližší čerpací stanici.

Pro ten pocit, že život je pěkná jízda“, OMV nabízí na čerpacích stanicích novou kávovou směs, která byla vybrána na základě rozsáhlých ochutnávek. Na vybraných čerpacích stanicích OMV v České republice mohou zákazníci ochutnat novou kávu VIVA Classic Selection. Jedná se o blend, který se vyrábí již devátým rokem a nyní se dočkal vylepšení. Milovníci kávy si mohou vychutnat novou kávu VIVA vyrobenou z pečlivě vybraných zrn pocházejících z Brazílie a Indie. Směs pochází ze tří konkrétních farem a je získávána na principu Direct Trade, který se zaměřuje na vysokou transparentnost a je založen na získávání kávy přímo od pěstitelů bez dalších obchodních mezičlánků. Tělo chuti je vláčné a středně silné s osvěžující kyselostí, doladěno jemným pražením pro dosažení sametově vláčného, ale intenzivního zážitku z kávy. Vemte s novou kávou VIVA Classic Selection den do svých rukou a užijte si její jedinečnou chuť.

Partnerem je Oxalis – vaše ledové čajové osvěžení pro horké dny.

Pojeďte za námi do kempů, ale opatrně. Partnerem je projekt Bezpečně na cestě. Realizace projektu je financovaná z prostředků Fondu zábrany škod.

Zábava - další články

Doporučujeme