Další zastávkou Radiokempu Frekvence 1 bude Camping Lipno Modřín. Večer zahraje Tomáš Matonoha

24. července 2024·Zábava·Redakce

Radiokemp Frekvence 1 s Mirai, foto: Frekvence 1

O prázdninách vyrážíme za vámi, našimi posluchači, na tradiční road show po českých kempech. Těšíme se na vás už 31. července v Camping Lipno Modřín, kde vrcholem večera bude koncert Tomáše Matonohy.

Radiokempy Frekvence 1 začínají vždy ve 14 hodin, kdy se můžete těšit na živé vysílání s oblíbenými moderátory Frekvence 1 Janou Knížkovou a Romanem Mikeschem. Od 19 hodin do 20 hodin vám zahraje speciální hudební host. Této role se tentokrát ujme zpěvák a náš moderátor Tomáš Matonoha.

Po celou dobu budeme veškeré dění z Radiokempů Frekvence 1 přenášet přímo do éteru. Na místě budete mít příležitost nakouknout pod pokličku živého vysílání a přímo při práci sledovat své oblíbené moderátory.

A co by to bylo za kemp bez táboráku? I na ten se můžete těšit, a samozřejmě také na opékání špekáčků. Na programu bude také řada soutěží, chybět nebude oblíbený fotostánek vybavený různými bláznivými kostýmy, parukami a dalšími nezbytnými doplňky. Také si budete moci vychutnat ledový čaj Oxalis v baru našeho moderátora Marka Maláška a samozřejmě nebude chybět i program pro děti.

Podívejte se, jak to vypadalo na prvním letošním Radiokempu

 

Camping Lipno Modřín

Kemp pro stany i karavany se nachází přímo u lipenského jezera. Pro hosty má vlastní oblázkovou pláž se stanicí vodní záchranné služby. Přímo z kempu je vidět na unikátní Stezku korunami stromů, která nabízí turistům jedinečný zážitek a výhledy do dalekého okolí. Vedle Stezky najdete také unikátní dětské hřiště Království lesa.

Lipno 307, 382 78 Lipno nad Vltavou

Více informací zde 

Generálním partnerem jsou čerpací stanice OMV. Stáhněte si aplikaci OMV MyStation a využijte plnou paletu výhod, jako například slevu na prémiové palivo MaxxMotion, kávu zdarma nebo i navigaci na nejbližší čerpací stanici.

Nové občerstvení Dorohlíku

Čerpací stanice OMV rozšiřují svoji nabídku občerstvení o nový koncept Dorohlíku, za kterým stojí  Lukáš Nádvorník. Jedná se o originální český gastro koncept, kdy na první pohled to vypadá jako hot-dog. Druhý dojem ale odhalí, že v rozpečeném rohlíku není párek ani klobása, ale je například plněný tradičním španělským ptáčkem – pro představu: v rozpečeném rohlíku vlastní receptury je hovězí zadní se slaninou s nakládanou okurkou a vejcem. Dorohlíku je forma plnohodnotného jídla v podobě rychlého občerstvení, které chutná báječně a je vyráběný z kvalitních surovin a plněný moderním automatem. Občerstvení Dorohlíku si můžete nyní dát na pražských čerpacích stanicích OMV Jižní spojka 42 (Praha 4), Argentinská 42 (Praha 7),Kačerov (Praha, 4) a na brněnské čerpací stanici Jedovnická 15.

 

Partnerem je Oxalis – vaše ledové čajové osvěžení pro horké dny.

 

Pojeďte za námi do kempů, ale opatrně. Partnerem je projekt Bezpečně na cestě. Realizace projektu je financovaná z prostředků Fondu zábrany škod.

Zábava - další články

Doporučujeme